Q6600 Sisteme 250TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Mehmet GÜNDÜZ

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bu bütçeye dair güncel ekran kartı lazım, 128 bit olursa makul geçer. Oyun için gerekli sistemim aşağıdaki gibidir. GT630'u başkasına vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows 10'a geçerseniz çok daha iyi performans alacaksınız. Güç kaynağınız yeterliyse bütçenizi zorlayıp R7 250 alabilirsiniz. Ayriyetten R7 250, ileride çıkabilecek oyunlar için yetersiz kalmaya başlayabilir.

Teşekkürler. Oyun olarak kastettiğim multiplayer fps odaklı oyunlar oynuyorum açıpta bi GTA IV GTA V single oynamam. R7 240 Bu sistem için yeterli fps alırmıdır ?

Teşekkürler. Oyun olarak kastettiğim multiplayer fps odaklı oyunlar oynuyorum açıpta bi GTA IV GTA V single oynamam. R7 240 Bu sistem için yeterli fps alırmıdır ?
R7 240 sizi pek kesmeyebilir tabi ben LOL , CSGO vb. çok ekran kartı istemeyen oyunlar oynayacağım demiyorsanız bildiğim kadarıyla Q6600 775 pin bir işlemci AliExpress'te 70tl ye intel xeon e5450 (775 pine modlanmış) var onu alabilirsiniz. İsterseniz linkte veririm onun üstüne gtx 1050 alabilirsiniz çünkü işlemciniz gerçekten çok eski iyi bir ekran kartı takamassınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…