Q6600 sisteme 400 TL ekran kartı önerisi

FurkanEmreYIlmaz

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.

Ben sistemimi güncellemeyi kararlaştırdım. Daha önce 560GTX Ti sormuştum ancak onun fiyatı bana fazla geldi. İşlemcim Core 2 Quad Q6600, monitör olarak ta 1440x900 çözünürlükte bir monitör kullanıyorum. Beni en az 3 yıl güncel tutabilcek bir kart lazım, fiyatı da 400 TL'yi geçmemeli. Bundan önce 6 yıl NX8500 GT kulandım kullanıyorum. Yani alacağım kart 6 yıl beni götürmeli.

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX560 SE DirectCU GDDR5 1.5GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

Bu kart bana cazip geldi. Bu fiyata alabileceğim en iyi kartı almak istiyorum. Zamanında çok kazık yedim bu sefer kazık yemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle. Şuan kullandığın kart çok kötü bir kart ve büyük ihtimalle senin güç kaynağın ve RAM'lerin falan da kötüdür. Sen en iyisi bize güç kaynağının Watt değerini ve RAM'lerini yöyle kaç GB ve DDR3 mü?

Sistemini yaz güzel sisteme sahipsen HD 7850 alabilirsin, HD 7850'ler çok ucuzladı. Artık GTX 500 serisi veya HD 6000 serisi geride kaldı, 40 nm değerleri ile çok ısınıyor çok güç tüketiyorlar. Ancak HD 7000 serisi şu an tam fiyat performans ürünüdür.

Oğuzhanın önerdiği kart güzel, ancak dediği gibi bütçeni aşıyor ve illa ASUS almana gerek yok. Sapphire ve diğer markaları da alabilirsin.

hd 7850 - TeknoFiyat

İşlemci sabit kalacak şekilde 800 900 TL'ye (1000 TL olmaz) güç kaynağı ekran kartı ram anakart almayı düşünüyorum. Alacağım ürünleri internetten almayı düşünmüyorum. Bursa'dayım Bursa' da stok da bulabileceğim parçalar olması lazım. Benim önem verdiğim nokta ekran kartı, anakart konusunda fazla alternatifim yok. DDR3 anakart işimi görecektir.

Şuan ki parçalar bunlar:

Core 2 Quad Q6600
GA-G31M-S2L
Ekran Kartı MSI NX8500 GT
2GB DDR2 667 MHz RAM
350W Power

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…