Q6600 sisteme 400 TL ekran kartı önerisi

Daha fazla  
GTA 5 için 400 ile 500 ₺ arasında ekran kartı arıyorum. Öğrenciyim, baba parasıyla alacağım, bu sebeple bütçe düşük.
Lazım olursa diye ;
  • İşlemci : Intel 4 çekirdekli Q6600 2.4 GHz
  • Bellek : Crucial 4 GB 1600 MHz
  • Anakart : MSI G41M-P33 Combo
  • GPU : Nvidia GTS 450 1 GB

Kardeşim şimdi işlemcin iyi değil bildiğim kadarıyla Q6600 775 pin bir işlemci 70 TL ye alieexpress ten Xeon e5450 alırsın eski ama güçlü bir işlemci üstünede Q6600'un fanını takarsın 430 TL ye de rx 460 takarsın etti sana 500tl hayırlı olsun
istersen xeon e5450 işlemcinin linkini verebilirim normalde 771 pin ama 775 pine modluyorlar gayette iyi oluyor
Q6600'e max r7 250 falan takarsın onlarda kötü

Mesajın tecrübe akıyor likini atarsan minnettar kalırım.

Anakartıma uyumlu mu acaba

Mesajın tecrübe akıyor likini atarsan minnettar kalırım.

Anakartıma uyumlu mu acaba
AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more linki budur ancak size soğutuculu gelmez Q6600'un soğutucunu takın anakartınız 775 pinse ki Q6600 varsa kesin öyledir olur işlemciyi modluyorlar ama Q6600'un soğutucusu yeter de yetmeyebilirde ki bence yeter size 30 gün civarı gelecektir 32 dolara kadar vergi yok aliexpresste gümrük vergisi ödemessiniz işlemci gtx 1050'ye kadar rahatlıkla besleyebilir yardım edebildiysem ne mutlu bana teogda iyi birşey gelirse bende iyi bir pc toplamayı düşünüyorum param yok ancak hayallerimizi de satmadık ya kim istemez gtx 1080ti sli intel core i9 7920x 64gb ramli bir bilgisayar ama çooook pahalı kesinlikle o kadar para vermem yardımci olabildiysem ne mutlu bana

Çok sağlam bakır borulu soğutucum var yeter diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bayramınız kutlu olsun.

Çok sağlam bakır borulu soğutucum var yeter diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bayramınız kutlu olsun.
Sağolun hocam sizinde yardımcı olabildiysem ne mutlu bana övgünüz kendimi bilgili hissettirdi teog'dan iyi birşey çıkmasını istiyorum o zaman canavar gibi bir pc toplayacağım baktım foruma bilgisiz çok fazla kişi var ve yorumları dikkate alınmış çok sinirlendim ve üye oldum insanlara doğru şeyler söyleyebilmek için teşekkürler iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…