Bu bu şartlar altında Far Cry 3, Dishonored en kötü ayarlarda zar zor oynatıyor. 1-2 seneye kadar yeni pc alamayacağım için bununla idare edeceğim. Bu pc'ye göre bir ekran kartı alacağım. Aklımdakiler:
ya da R7 265 Dual-X Lite
Almayı düşündüğüm psuyu da hesaba katarsak sizce hangisi benim için daha iyi olur? İki ekran kartı arasında fiyat farkı yok gibi. 750 ti'nin işlemciden yediğiyle ilgili bir şeyler okumuştum. Benim işlemci eski olduğuna göre r7 daha mı iyi olur acaba? Hangisini almalıyım?
Bendeki Psu 350 w ama 12v kanalı 16a gözüküyor, üstüne dandik bi marka güvenemiyorum, şu anki pc nasıl çalışıyor bilmiyorum vallaOnun için onu 100 tl civarı bi psuyla değiştireceğim zaten. 100 tl ye alacağım psuyla da r265 e güvenemedim.
Bendeki Psu 350 w ama 12v kanalı 16a gözüküyor, üstüne dandik bi marka güvenemiyorum, şu anki pc nasıl çalışıyor bilmiyorum vallaOnun için onu 100 tl civarı bi psuyla değiştireceğim zaten. 100 tl ye alacağım psuyla da r265 e güvenemedim.
GTX 750 Ti sizin için iyi bir seçenek olur Hocam, gerçeği R7 265 de dandik bir kart değil, BF3'ü high ayarlarda ve 1080P'de 60-80 FPS ile oynatıyor i3-540 ile, sizin işlemciniz de i3-540 ile hemen hemen aynı performansta fakat GTX 750 Ti da güç konektörü istemiyor.
Bunu ekran kartını aldıktan sonra yapmayı planlıyordum zaten ama stok fanla 3.0 a çıkabilir miyim? Yoksa soğtucu mu almam lazım? Eğer soğtucu isterse psu almayıp 750 ti + işlemci soğtucusu alırım. Bir de bu overclock ayarlarında stabil değerlerden bahsetmişler bunn programı mı var nasıl anlayacağım stabliteyi yakalayıp yakalayamadığı mı?
Stok fanla çıkmanı tavsiye etmem. 212 EVO soğutucu alırsanız geleceğe yönelikte bir soğutucu almış olursunuz. Aynı soğutucuyu ben şu an İ7 4790K da 4.5Ghz'te kullanmaktayım.
Stabil değeri genelde 3.0Ghz'tir. Sağlam bir anakartın varsa (Asus P5Q gibi) 3.4Ghz'e kadar yolu var. Ben hiç ulaşamamıştım. Ben de 3.2Ghz'te stabil kalmıştı. Çünkü anakrtın fsb'si 1600mhz sınırına ulaşınca daha üstüne çıktıkça anakart tepki vermemeye başlıyor.