GTX 650, GTX 750 veya 750 Ti, RX 550 gücünde kartlar olabilir. İşlemciye çok yüklenen oyunlarda bir miktar darboğaz olabilir overclock yapmazsan ama yapmanı kesinlikle öneririm.
RX 570 nedir ya. 750 Ti ile darboğaz yapan bir işlemcidir Q6600. GT 1030 veya 750 Ti'den hangisini ucuza bulursanız onu alabilirsiniz. İşlemci olarak Q8400 takabilirsiniz. Stok halde daha tepkisel çalışan bir işlemcidir. 130 140 TL bandında rahatlıkla bulabilirsiniz. Her ne kadar G41 chipset te olsa bu chipset OC konusunda iyi değildir. Çıkarabileceğiniz Max frekans aman aman bir performans farkı yaşatmayacaktır. Stok kullanmanızı öneririm.
1. önerin yanlış hocam.
2. RX 570 yazdiniz sonra cevirdiniz RX 560'a bir şey dedigim yok uyguna bulunursa alinabilir ama zamaninda pek de uygun değildi.
Bir şey yazip konusulunca duzeltip yok ben onu degil bunu yazdim demeniz çok saçma.
YouTube'da güncel bir video bulamadım denk gelirsem daha güncel bir videoyu da paylaşırım ama zaten arkadaş güncel oyunlar için istemiyor o yüzden çok bir sorun göremiyorum. Arada darboğaz giriyor ancak genel anlamda %90 ve üzeri ekran kartı kullanımı var.
1. önerin yanlış hocam.
2. RX 570 yazdiniz sonra cevirdiniz RX 560'a bir şey dedigim yok uyguna bulunursa alinabilir ama zamaninda pek de uygun değildi.
Bir şey yazip konusulunca duzeltip yok ben onu degil bunu yazdim demeniz çok saçma.