Q6600 ve 750 Ti için anakart tavsiyesi

Ucuz ve performans li birşey istersen gigabayt g41 cipset kartlara bakacaksın o.c potansiyeli daha iyidir 100 150 TL arası

Ucuz ve performans li birşey istersen gigabayt g41 cipset kartlara bakacaksın o.c potansiyeli daha iyidir 100 150 TL arası

ddr3 4 gb ramım var 2rx8 onlaruı çıkartıp 8 gb ram yapmak isriyorum oyunlarda daha iyi performans için sence bu anakart iyi midir
b
foxconn g41mxe-mxe-k anakartım var sence değiştirmelimiyim birde 8 gb ram almak isitoyorum sence kendi anakartım la güzel fps değerleri alabilir miyim ? yoksa değiştirmelimiyim
G41 - H55 Dahil Tüm Anakartlar İçin 4gb Ddr3 1333mhz Ram - n11.com bu ramdan 2 tane alıcam senin önerdiğin anakarta uyumlu mudur

Son düzenleme:

O anakart dan bende de vardı sattım sadece işini görür bir overclok yapamazsın g41 cipset kullanacaksınız Asus yada gigabayt derim başkası na bakmayın

Ddr3 4gb ramini satıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…