MuhammetFurkan25 Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2022 #1 RAM 4 SSD veya HDD modeli 250 GB Ekran kartı GT430 1GB Anakart G31ES2L İşlemci Q6600 Öncelikle selamünaleyküm. Sistemim: Q6600, GT430 1 GB, 4 GB RAM ve 350W PSU. Oyun önerir misiniz?
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 15 Temmuz 2022 #2 MuhammetFurkan25 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Sistemim: Q6600, GT430 1 GB, 4 GB RAM ve 350W PSU. Oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Warband.
MuhammetFurkan25 dedi: Öncelikle selamünaleyküm. Sistemim: Q6600, GT430 1 GB, 4 GB RAM ve 350W PSU. Oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Warband.
MuhammetFurkan25 Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2022 #3 Cingöz Recai dedi: Warband. Genişletmek için tıkla... LoL ve Minecraft açar mı?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 MudRunner bakabilirsin.
MuhammetFurkan25 Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2022 #5 Vio dedi: MudRunner bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim merak ettiğim şey ets2 Left4 dead2 lol açar mı
Vio dedi: MudRunner bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim merak ettiğim şey ets2 Left4 dead2 lol açar mı
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 MuhammetFurkan25 dedi: Teşekkür ederim merak ettiğim şey ets2 Left4 dead2 lol açar mı Genişletmek için tıkla... Left4 oynarsınız ancak ETS 2 akıcı olur mu bir şey diyemem.
MuhammetFurkan25 dedi: Teşekkür ederim merak ettiğim şey ets2 Left4 dead2 lol açar mı Genişletmek için tıkla... Left4 oynarsınız ancak ETS 2 akıcı olur mu bir şey diyemem.
MuhammetFurkan25 Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2022 #7 Vio dedi: Left4 oynarsınız ancak ETS 2 akıcı olur mu bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum Lol ve Cs GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık
Vio dedi: Left4 oynarsınız ancak ETS 2 akıcı olur mu bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum Lol ve Cs GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.378 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #8 MuhammetFurkan25 dedi: Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum LoL ve CS:GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerinize en yakın testi bulmaya çalıştım. O kadar olmaz ama en kötü ihtimalde 10 FPS fark olur. MuhammetFurkan25 dedi: Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum LoL ve CS:GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunda da en yakın testi bulmaya çalıştım. En kötü ihtimal ile 720p oynarsınız gibi duruyor fakat denemeden bilemeyiz bir deneyin.
MuhammetFurkan25 dedi: Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum LoL ve CS:GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerinize en yakın testi bulmaya çalıştım. O kadar olmaz ama en kötü ihtimalde 10 FPS fark olur. MuhammetFurkan25 dedi: Hocam 3 oldu aynı soruyu soruyorum LoL ve CS:GO açar mı Allah rızası için söyleyin artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunda da en yakın testi bulmaya çalıştım. En kötü ihtimal ile 720p oynarsınız gibi duruyor fakat denemeden bilemeyiz bir deneyin.