andrewgarfield Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 173 21 Şubat 2017 #1 Sıfırdan toplayacak bütçem yok. Şu sistemi yaptıktan sonra GTA 5 oynayabilir miyim? Intel Core 2 Q6600(4 çekirdek) 2.40 GHz Nvidia GeForce GT 710 1 GB 4 GB DDR2 (bunu 8 yapabilirim.) 250 GB HDD (bunu ileride yükseltirim.) Ses kartı DX11 uyumlu. PSU uyumları falan kontrol ettim. Sizce açar mı? Açsa kaç FPS alırım? 20 üstü olsa kasmıyor zaten. Bir de LoL de oynuyorum, LoL'de ortalama kaç FPS verir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2017
Sıfırdan toplayacak bütçem yok. Şu sistemi yaptıktan sonra GTA 5 oynayabilir miyim? Intel Core 2 Q6600(4 çekirdek) 2.40 GHz Nvidia GeForce GT 710 1 GB 4 GB DDR2 (bunu 8 yapabilirim.) 250 GB HDD (bunu ileride yükseltirim.) Ses kartı DX11 uyumlu. PSU uyumları falan kontrol ettim. Sizce açar mı? Açsa kaç FPS alırım? 20 üstü olsa kasmıyor zaten. Bir de LoL de oynuyorum, LoL'de ortalama kaç FPS verir?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #2 HD çözünürlükte limit olarak Low'da oynanabilir. Rahat oynarsınız gibi geliyor kısacası. Bu videoya dayanarak söylüyorum. Video da 6 GB RAM kullanılmış ki pek farketmez açıkçası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HD çözünürlükte limit olarak Low'da oynanabilir. Rahat oynarsınız gibi geliyor kısacası. Bu videoya dayanarak söylüyorum. Video da 6 GB RAM kullanılmış ki pek farketmez açıkçası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et