Q6600 ve R7 240 sistem için anakart ve kasa önerisi

YahnoS

Hectopat
ASUS AMD Radeon R7 240 2 GB
8 GB RAM DDR3 1600MHz
Intel Q6600
Almayı düşünüyorum hangi anakart ve kasayı alacağımı bilmiyorum. Tanesi 400 TL'yi geçmemesi daha iyi olur benim için. Ve ışıklı mışıklı bir kasa istemiyorum estetik bir yapısı olması yeterli.

ASUS AMD Radeon R7 240 2 GB.
8 GB RAM DDR3 1600MHz.
Intel Q6600.
Almayı düşünüyorum hangi anakart ve kasayı alacağımı bilmiyorum. Tanesi 400 TL'yi geçmemesi daha iyi olur benim için. Ve ışıklı mışıklı bir kasa istemiyorum estetik bir yapısı olması yeterli.

Tam olarak bir anakart önermek mümkün değil bence yani size derim Fujitsu D3041 A1 modelini alın 16 GB ramdestekli overclockta destekler ama fiyatı 800 TL'lerde
Tavsiyem 2 el olaraka alacaksınız elden alacaksanız alacağınız yerde fiyatı uyan anakartların özelliklerine bakın alın
Fujitsu modeline ters bakanlar icin soyleyeyim D3041 A1 modeli bende var 15 senedir kullanımımda RTX 2060 Ti gibi bir ekran kartını da calıştırıyor denemiştik Quad Core işlemcimide 2.33GHz'den 3.2 GHz'lere cıkardım bu anakartla.

Tam olarak bir anakart önermek mümkün değil bence yani size derim Fujitsu D3041 A1 modelini alın 16 GB ramdestekli overclockta destekler ama fiyatı 800 TL'lerde
Tavsiyem 2 el olaraka alacaksınız elden alacaksanız alacağınız yerde fiyatı uyan anakartların özelliklerine bakın alın
Fujitsu modeline ters bakanlar icin soyleyeyim D3041 A1 modeli bende var 15 senedir kullanımımda RTX 2060 Ti gibi bir ekran kartını da calıştırıyor denemiştik Quad Core işlemcimide 2.33GHz'den 3.2 GHz'lere cıkardım bu anakartla.
Kasa öneriniz var mı?Öneriniz için de teşekkür ederim.

Açıkçası bana her şey uyar birazda ucuz olsun istiyorum :) bir de PSU olmasına dikkat eder misin?
Teşekkürler.

PSU + kasa fiyat ne demiştiniz.
.
.
.
Bunlar oyun kasası acıkcası havalı olsun diye değil hava akışı iyi olsun diye bunları koyuyorum.
Ve daha ucuz isterseniz tek fanlılar var ben önermem PSU yeterli.
Ucuz olsun diye bunları sectim.
Bu arada işinize karışmak gibi olmasın işlemcinize biraz overclock basıp ekran kartınızı RX 560 BIOSTAR modeline gecerseniz cok daha iyi performanslı bir PC olur.

Bu arada işinize karışmak gibi olmasın işlemcinize biraz overclock basıp ekran kartınızı RX 560 BIOSTAR modeline gecerseniz cok daha iyi performanslı bir PC olur.
Neden olmasın :D
Bunlar oyun kasası acıkcası havalı olsun diye değil hava akışı iyi olsun diye bunları koyuyorum.
Ve daha ucuz isterseniz tek fanlılar var ben önermem PSU yeterli.
Ucuz olsun diye bunları sectim.
Aslında ışıklı olmaması daha iyi olur biraz fiyat çıkıyor elimde çokta bütçe yok zaten anlamışsınızdır sistemden.

Neden olmasın :D.

Aslında ışıklı olmaması daha iyi olur biraz fiyat çıkıyor elimde çok da bütçe yok zaten anlamışsınızdır sistemden.

Acıkcası ışığa bakmadım sadece fan sayısına baktım
.
.
Bu modeller var bundan 100 TL kadar daha ucuzları bulabilirim ama 2000'ler beyaz kasalardan kullanırım ama lütfen o modellere kadar inmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı