Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mayıs 2024 #11 Quadrox dedi: Wattos gözüme hoş geldi. @Rona Debian sanırım uygulama mağazası var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama yoksa bile bir iki komutla indiririz herhangi bir mağaza uygulamasını ki muhtemelen synaptic falan mevcuttur.
Quadrox dedi: Wattos gözüme hoş geldi. @Rona Debian sanırım uygulama mağazası var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama yoksa bile bir iki komutla indiririz herhangi bir mağaza uygulamasını ki muhtemelen synaptic falan mevcuttur.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #12 Rona dedi: Bilmiyorum hocam ama yoksa bile bir iki komutla indiririz herhangi bir mağaza uygulamasını ki muhtemelen synaptic falan mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi hangisi?
Rona dedi: Bilmiyorum hocam ama yoksa bile bir iki komutla indiririz herhangi bir mağaza uygulamasını ki muhtemelen synaptic falan mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi hangisi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mayıs 2024 #13 Quadrox dedi: Orijinal sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... Planetwatt – Home of wattOS www.planetwatt.com
Quadrox dedi: Orijinal sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... Planetwatt – Home of wattOS www.planetwatt.com
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #14 Rona dedi: Planetwatt – Home of wattOS www.planetwatt.com Genişletmek için tıkla... R13-downloads – Planetwatt hangisini indirmeliyim?
Rona dedi: Planetwatt – Home of wattOS www.planetwatt.com Genişletmek için tıkla... R13-downloads – Planetwatt hangisini indirmeliyim?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mayıs 2024 #15 Quadrox dedi: R13-downloads – Planetwatt hangisini indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Etrafına çizgi çektiklerimden indirebilirsiniz.
Quadrox dedi: R13-downloads – Planetwatt hangisini indirmeliyim? Genişletmek için tıkla... Etrafına çizgi çektiklerimden indirebilirsiniz.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #16 Rona dedi: Etrafına çizgi çektiklerimden indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 2191545 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dualboot olarak kurabilir miyim Windows 7'nin yanına?
Rona dedi: Etrafına çizgi çektiklerimden indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 2191545 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Dualboot olarak kurabilir miyim Windows 7'nin yanına?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mayıs 2024 #17 Quadrox dedi: Teşekkür ederim. Dualboot olarak kurabilir miyim Windows 7'nin yanına? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsiniz. Calamares dualboot destekliyor genelde. Desteklemese bile elle bölümlendirme ile rahatlıkla dualboot yapabiliyorsunuz.
Quadrox dedi: Teşekkür ederim. Dualboot olarak kurabilir miyim Windows 7'nin yanına? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsiniz. Calamares dualboot destekliyor genelde. Desteklemese bile elle bölümlendirme ile rahatlıkla dualboot yapabiliyorsunuz.
Quadrox Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 451 Çözümler 1 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mayıs 2024 #18 Rona dedi: Kurabilirsiniz. Calamares dualboot destekliyor genelde. Desteklemese bile elle bölümlendirme ile rahatlıkla dualboot yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Rona dedi: Kurabilirsiniz. Calamares dualboot destekliyor genelde. Desteklemese bile elle bölümlendirme ile rahatlıkla dualboot yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Mayıs 2024 #19 Fueren dedi: Linux Mint Cinnamon. Kaldırmazsa Linux Mint Xfce. Ayrıca güzel görünsün isterseniz Zorin OS Lite. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li bir sistem için Cinnamon'un ağır kalacağını düşünüyorum hocam. Bu tarz sistemlere en fazla Mate, Xfce, lxqt gibi ağır-hafif arası masaüstüortamları gider.
Fueren dedi: Linux Mint Cinnamon. Kaldırmazsa Linux Mint Xfce. Ayrıca güzel görünsün isterseniz Zorin OS Lite. Genişletmek için tıkla... 2 GB RAM'li bir sistem için Cinnamon'un ağır kalacağını düşünüyorum hocam. Bu tarz sistemlere en fazla Mate, Xfce, lxqt gibi ağır-hafif arası masaüstüortamları gider.