Q8200 işlemciye GPU tavsiyesi

Dogukan_Simsek

Femtopat
Daha fazla  
Intel(r) Core(tm)2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz 2.34GHz.

6 GB DDR3 RAM 2+4

NVIDIA GeForce GT630 4 GB mevcut olarak sistemimde mevcut bulunuyor. Sistemimi NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ya da AMD Radeon RX550 olarak değiştirmek istiyorum fakat AMD taraftarı değilim. Ya da GT 1030 veya 1050 fazla anlamadığım için yaşabileceğim sıkıntıları ve benim için en iyi olanını söyleyebilirseniz çok iyi.

Oynadığım tek bir oyun var, bir de edit yapıyorum. Oyunun özelliklerini bırakacağım, 60 FPS video alırken alıyor fakat hafif bir kasma olduğunu tam olarak performans alamadığım belli oluyor, yani sadece adam akıllı 60 FPS kaliteli video alabileyim. Bir de editte işime yarayacak bir ekran kartı arıyorum, yukarıdaki örneklerden.

Anakart bilgilerimi de bırakacağım, anakartı değiştirme şansım yok öğrenci olduğum için o kadar bir bütcem yok elimdekileri satıp üzerine biraz ekleyip güncellemek istiyorum sistemi.

Anakartım IPX41-D3 Pegatron G41 775 pin DDR3 anakart

Oynadığım oyun 2008 yapımı ve sistem özellikleri.

İşletim sistemi: Windows XP or better.
İşlemci: Pentium 4-2.4GHz+
Bellek: 512 MB RAM.
Ekran kartı: GeForce FX 5600 or better.
DirectX: Sürüm 9.0C.
Ağ: Genişbant internet bağlantısı.
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.

Çok rahat 200-240 FPS bandında oynuyorum, su anda zaten fakat amacım video alırken kasmadan rahat bir şekilde alabilmesi. Video alırken kastığını fark ediyorum yani umarım Yardımcı olabilirsiniz :D.

Kayıtta kasmasının sebebi muhtemelen ekran kartı değil işlemcinizden kaynaklanıyor.

Öteki hesabım banlandığı için buradan yazıyorum. Peki mevcut durumda kayıtta kasma olmaması için ne yapmam gerekiyor. Yani fazla bilgim olmadığı için buradayım bir de öğrenciyim en düşük maliyet benim için en iyisi olacaktır. Kayıt alırken normal oynadığım FPS'de kalacak ve izlerken de bana sıkıntı yaratmayacak bir şey lazım. Oyunun özelliğide size gösterdiğim gibi zaten.

Video alırken kasmaması için bir yöntem yok aslın da 720P 30FPS alırsınız veya Windows 10'un kendi programı ile kayıt alırsınız.
Ya bi çözümü olması gerek aslında. ne bileyim şuanki sisteme takviye olarak ne yapabilirim mesela sistemi dahada iyiye götürebilmek için . Zaten mağlum doların fiyatını şu günlerde biliyorsun . 0 ürün alma gibi bi şansım yok. Öğrenciyim zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı