Q8200 Overclock Prime95 Değerleri

epochN

Kilopat
Herkese selamlar. Yeni yeni overclock gibi şeyleri öğrenmeye heves sardım ve kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Q8200 OC yaptım ve 31 dakika sonrasında değerler böyle. Maksimum sıcaklık 67-68 dereceye çıktı. Sizce sistemin stabil olduğuna kanaat getirebilir miyiz ? Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar. :)

Dosya Ekleri

• CPU2.png
    CPU2.png
    281,3 KB · Görüntüleme: 84
Sistem stabilitesini kullanım olarak da görmeniz gerekli. Donmalar kasmalar olmuyorsa sıkıntı yoktur. Bu işlemci ve platformda O.C yapılsa bile fazla bir getirisi olmaz. Uygun fiyata E5450 ile o işlemciyi neredeyse ikiye katlayacak performans alabilirsiniz zaten.

Sistem stabilitesini kullanım olarak da görmeniz gerekli. Donmalar kasmalar olmuyorsa sıkıntı yoktur. Bu işlemci ve platformda O.C yapılsa bile fazla bir getirisi olmaz. Uygun fiyata E5450 ile o işlemciyi neredeyse ikiye katlayacak performans alabilirsiniz zaten.
1 Ay sonra güncel sisteme geçeceğim. Bunu sadece heves gidermek için yaptım. Herhangi donma vs birşey yok. Sadece oyunlarda drop var oda ekran kartının darboğaz olayından oluyor. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı