Zaten yeni sisteme geçecek bir de ölü yatırım mı yapmak istiyor? İşlemci de çok bi performans artışı olacağını sanmıyorum ama ucuza temiz GTX 750 Ti falan bakabilir. Dediğim gibi gereksiz harcama olur bence.
Zaten yeni sisteme geçecek bir de ölü yatırım mı yapmak istiyor? İşlemci de çok bir performans artışı olacağını sanmıyorum ama ucuza temiz GTX 750 Ti falan bakabilir. Dediğim gibi gereksiz harcama olur bence.
Q9550 işlemci ve 4+4 GB ram alabilir ama 4gb ddr2 ramler pahalı diye biliyorum bu dediklerimi Aliexpressten alırsanız işlemciyi vergi dahil 360 TL 'ye alırsınız, ram ise sahibinden üzerinden belki daha ucuza bulursunuz.
2016 Ltsb kurarsan zaten ram kullanımın boşta 800-900 mb seviyesine gelecek. Yeter diyorsan para harcama hiç. Aşağı yukarı 2020 sonrası gelen windows güncellemeleri eski işlemcileri çok kötü bir şekilde kısıtlıyor.
Q9550 işlemci ve 4+4 GB RAM alabilir ama 4 GB DDR2 RAM'ler pahalı diye biliyorum bu dediklerimi AliExpress'ten alırsanız işlemciyi vergi dahil 360 TL'ye alırsınız, RAM ise sahibinden üzerinden belki daha ucuza bulursunuz.