vitoscas Centipat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #21 Tamamen windows kaynaklı windows 10 kullanırken 40fps aldığım oyun win7 64 bitde 90 fps
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 21 Ocak 2021 #22 Damon Salvatore dedi: Boşta sisteminize 2 GB RAM kalıyor. Bence 7ye geçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama geçtiğim an oyun oynayamıyorum ekran kartı yüzünden o yüzden 10 da kalmayı düşünüyorum.
Damon Salvatore dedi: Boşta sisteminize 2 GB RAM kalıyor. Bence 7ye geçmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama geçtiğim an oyun oynayamıyorum ekran kartı yüzünden o yüzden 10 da kalmayı düşünüyorum.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2021 #23 slayerwqw dedi: Yapmadım hiç hatta FPS'im düştüğü gün Defender'ı kapattım ama hala aynı sonra geri açtım. Genişletmek için tıkla... Defender kapatma ile kapanmaz hala arka planda çalışır bu uygulama ile tamamen kapaDefender Control - Windows Defender Kapatma Programı
slayerwqw dedi: Yapmadım hiç hatta FPS'im düştüğü gün Defender'ı kapattım ama hala aynı sonra geri açtım. Genişletmek için tıkla... Defender kapatma ile kapanmaz hala arka planda çalışır bu uygulama ile tamamen kapaDefender Control - Windows Defender Kapatma Programı
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #24 slayerwqw dedi: Haklısınız ama geçtiğim an oyun oynayamıyorum ekran kartı yüzünden o yüzden 10 da kalmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü değiştirdikten sonra mı düşme oldu?
slayerwqw dedi: Haklısınız ama geçtiğim an oyun oynayamıyorum ekran kartı yüzünden o yüzden 10 da kalmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows sürümü değiştirdikten sonra mı düşme oldu?
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 21 Ocak 2021 #25 Graiden dedi: Hocam korsan oyun indirdiniz mi?(korsan oyundan PC'ye virüs girmiş olabilir diye soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Win 10'a geçtiğimden beri indirmedim eskiden indiriyordum şimdi indirmiyorum. Graiden dedi: Windows sürümü değiştirdikten sonra mı düşme oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk Win 10 indirdim sonra Valorant yükledim FPS değerlerime baktım 83 ile 77 arasında idi sonraki haftalarda düştü.
Graiden dedi: Hocam korsan oyun indirdiniz mi?(korsan oyundan PC'ye virüs girmiş olabilir diye soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Win 10'a geçtiğimden beri indirmedim eskiden indiriyordum şimdi indirmiyorum. Graiden dedi: Windows sürümü değiştirdikten sonra mı düşme oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk Win 10 indirdim sonra Valorant yükledim FPS değerlerime baktım 83 ile 77 arasında idi sonraki haftalarda düştü.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #26 slayerwqw dedi: Win 10'a geçtiğimden beri indirmedim eskiden indiriyordum şimdi indirmiyorum. Hayır ilk Win 10 indirdim sonra Valorant yükledim FPS değerlerime baktım 83 ile 77 arasında idi sonraki haftalarda düştü. Genişletmek için tıkla... Valorant Dirext 11 güncellemesi gelmişti o yüzden olabilir. Grafik ayarlarını kontrol etseniz, oyun önerilen 4GB ram istiyor.
slayerwqw dedi: Win 10'a geçtiğimden beri indirmedim eskiden indiriyordum şimdi indirmiyorum. Hayır ilk Win 10 indirdim sonra Valorant yükledim FPS değerlerime baktım 83 ile 77 arasında idi sonraki haftalarda düştü. Genişletmek için tıkla... Valorant Dirext 11 güncellemesi gelmişti o yüzden olabilir. Grafik ayarlarını kontrol etseniz, oyun önerilen 4GB ram istiyor.
slayerwqw Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 368 21 Ocak 2021 #27 Graiden dedi: Valorant dirext 11 güncellemesi gelmişti o yüzden olabilir. Grafik ayarlarını kontrol etseniz, oyun önerilen 4 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Ama diğer oyunlardada durum böyle CS:GO eski işlemci ile 60 FPS bunla da 60 FPS alıyorum.
Graiden dedi: Valorant dirext 11 güncellemesi gelmişti o yüzden olabilir. Grafik ayarlarını kontrol etseniz, oyun önerilen 4 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Ama diğer oyunlardada durum böyle CS:GO eski işlemci ile 60 FPS bunla da 60 FPS alıyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 21 Ocak 2021 #28 slayerwqw dedi: Ama diğer oyunlardada durum böyle CS:GO eski işlemci ile 60 FPS bunla da 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... VSYNC açık kalmış olabilir, bu ayarı kapatın.
slayerwqw dedi: Ama diğer oyunlardada durum böyle CS:GO eski işlemci ile 60 FPS bunla da 60 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... VSYNC açık kalmış olabilir, bu ayarı kapatın.