Q8200 Sistem Upgrade

YusufSahin1996

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, sizlere akıl danışmak için buradayım. Daha önceden(yaklaşık 2-2.5 sene kadar önce) AMD A6 5400K'lı, MSI A55M-E33 anakartlı, Kingston HyperX 1600 MHz DDR3 Bellekli, Nvidia GT430'lu bir sistemim vardı. Lakin telefon alacağım için bu sistemi elimden çıkardım ve beni idare etmesi üzerine Q8200 işlemcili, Foxconn G31-MPX anakartlı, 667 MHz 2 tane 1GB bellekli ekran kartı bulunmayan bir sistem topladım. Bu sistemle internette dolaşmak olsun video izlemek olsun küçük çaplı işler yapmaktayım. Bilgisayar programcılığı okuyorum ve programcılık için bazı programlar kullanmaktayım. (Visual Studio olsun mssql olsun) Bu programlarda kasmalar donmalar yaşıyorum. Bu sisteme yükseltmeler yapmak istiyorum. Amacım sadece bu tür programlarda akıcı performans gösterebilecek bir sistem toplamak. Sizce bu sisteme 775 soket DDR 3 destekli anakart alıp yanına RAM mi almalıyım yoksa yeni anakart işlemci bellek kombinasyonu mu yapmalıyım? Bütcem 850 liraya kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…