Nyde Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 119 25 Ağustos 2021 #1 Ekran kartı: AMD HD 6670. İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8200. Anakart: Foxconn G41XME. Güç kaynağı 300W. RAM 4 GB. Özelliklerim bunlar. Sisteme nasıl overclock yapabilirim?
Ekran kartı: AMD HD 6670. İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8200. Anakart: Foxconn G41XME. Güç kaynağı 300W. RAM 4 GB. Özelliklerim bunlar. Sisteme nasıl overclock yapabilirim?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Nyde Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 119 25 Ağustos 2021 #3 ex0jmp dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam stok soğutucu derken neyi kastediyorsunuz. İşlemcinin üstünde bi soğutucu var. Artı 0 Eksi
ex0jmp dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam stok soğutucu derken neyi kastediyorsunuz. İşlemcinin üstünde bi soğutucu var.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #4 Nyde dedi: Hocam stok soğutucu derken neyi kastediyorsunuz. İşlemcinin üstünde bi soğutucu var. Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum. Artı 0 Eksi
Nyde dedi: Hocam stok soğutucu derken neyi kastediyorsunuz. İşlemcinin üstünde bi soğutucu var. Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum.
KS KS Nyde Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 119 25 Ağustos 2021 #5 ex0jmp dedi: Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ya. Kasanın içine bir bakiyim hocam yazacağım. Artı 0 Eksi
ex0jmp dedi: Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum ya. Kasanın içine bir bakiyim hocam yazacağım.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Nyde dedi: Onu bilmiyorum ya. Kasanın içine bir bakiyim hocam yazacağım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olayı yoksa overclock yapmanı önermem. Yanlış bir hamleyle sisteme zarar verebilirsin. Artı 0 Eksi
Nyde dedi: Onu bilmiyorum ya. Kasanın içine bir bakiyim hocam yazacağım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olayı yoksa overclock yapmanı önermem. Yanlış bir hamleyle sisteme zarar verebilirsin.
KS KS Nyde Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 119 25 Ağustos 2021 #7 ex0jmp dedi: Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım intel'in kendi soğutucusu değil. ex0jmp dedi: Darboğaz olayı yoksa overclock yapmanı önermem. Yanlış bir hamleyle sisteme zarar verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Pc Builds sitesinden baktığım sonuçlara göre; 1080P de 18.94% Darboğaz var. Artı 0 Eksi
ex0jmp dedi: Intel'in kendi soğutucusu mu onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım intel'in kendi soğutucusu değil. ex0jmp dedi: Darboğaz olayı yoksa overclock yapmanı önermem. Yanlış bir hamleyle sisteme zarar verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Pc Builds sitesinden baktığım sonuçlara göre; 1080P de 18.94% Darboğaz var.