Q8200 Sistemi Yenileme

htorti

Hectopat
Anakart : msi marka G31 m3-L v2
İşlemci quard 8200
RAM : 4 gb ddr2
Ekran karti : amd 6790
Psu : 600 waat

Sistemim bu.
Sıkıntım ise online oyun oynuyorum. ( hazads ops) Bazi haritalarda oyun kapanıyor. RAM miktarı yetersiz galiba. DDR3 ram alsam 8 gb anakarta uyum sağlar mı? Büyük ihtimal sağlamaz. Sizce ram, anakart ve bunlara bağlı olarak işlemcininde değişmesi gerekiyor. 500 tl bütçe ile pc güçlendirebilir miyim?
Donanım bilgim zayıf olduğundan yardımlarınızı bekliyorum.

salih bey teşekürler. ama bayağı masraf olacak. Değermi acaba bu kadar masrafa.

birde yetkililere sesleniyorum ne zaman mesaj yazsam burda yazdığım anda zeza uygulanıyor.daha nasıl yazmam lazım anlamadım.gerekçe lütfen , acil kelimelerinden ceza yedim okumadan otomatik ceza uyguluyorsunuz.ya cezayı uygulayan programınızı düzeltin yada küfür içermediği sürece engelleme yapmayın. ben türkçe öğretmeni değilimki noktasına kadar kuralına yazıyım.bunuda buraya yazma nedenim salih beye cevap yazacam gene engelleyeceksiniz.

ekran kartını alalı daha 2 ay oldu.eski kartım amd4350. Ama oyun güncellemeden sonra kastı 6790 aldım bazı maplarda atıyor.hata olarak bellek yetersiz uyarısı veriyor. Yoksa ekran kartıyla cod black ops 2 full ayarda bile kasmıyor. İşlemci yeterli kalırsa sadece ram ve anakart alacam.

Veya bu kasayı satmaya kalksam ne kadar eder. yerine laptop alayım.

RAM çoğu oyun için yeterlidir, yüksek sistem gereksinimi istiyorsa yetersiz kalabilir. İşlemci'de eski nesil olmasına rağmen, sınıfının iyilerindendir. GTA 5 gibi oyunlar için performans beklemeniz mantıksız olur, değiştirmek içinde Anakart değişimi ve ardından RAM gerekir. Bunun yerine GTX 750 Ti alırsanız daha iyi olur. Güç kaynağı 600 Watt olsa da, pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Markası nedir?

Mesela cümleye başlarken baş harfleri büyük yazabilirsiniz. Üşenmenin lüzumu yok, resmi evrak doldurman gerekirse bunları zaten uygulamakla yükümlüsün. Alışkanlık edinmiş olursun, kötü bir şey değil Türkçe'yi güzel kullanmak

Önerdiğim anakart DDR2 RAM ise DDR3.
O anakarta DDR2 ve DDR3 RAM'ler takılabilir, özelliği o.

gpuboss.com'a dayanarak tavsiye vermezseniz iyi olur, ama tavsiye doğrudur. Yani o site pek güvenilir değil, genel anlamda.

1 GB bellek günümüz oyunları için zaten pek yeterli değil, o bellek hatası ekran kartı kaynaklı olabilir.. Ayarları sonuna kadar kısarsanız, VRAM kullanımı düşer ve sorun ortadan kalkabilir.

Tabi incelemeler , oyun videoları izleyerek de karar verilebilir. Ancak gpuboss ve gerçek hayatta farklı olan bir sonuç aldıysanız lütfen paylaşın. Gpuboss şimdiye kadar beni yanıltmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…