Q8200 Sistemi Yenileme

Bahsettiğiniz ekran kartlarını zaten tavsiye etmedik .Lütfen tekrar okuyunuz.
Ben GPUBoss doğru söylüyor. Yanlışı varsa düzeltin sorusuna cevap verdim. Böyle saçma sapan cevaplar verebiliyor site. Tabi bozuk saat bile günde 2 defa doğru söyler orası ayrı.

[

Uyarınız için teşekkürler.Dediğim gibi ekran kartları sentetik testlerdeki başarılarını gerçek grafik performansına her zaman dönüştüremiyor.Bunun için inceleme videolarından faydalanmak daha iyi olacaktır.Demek ki %8 lik bir şansla gpuboss haklı çıkıyor...

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Oyun kapandığında aldığım hata bellek read olamadı. Bana göre ram'le alakalı gibi geliyor. Çünkü eski kartım atı 4385 yeni kartım Amd 6790 ddr5 250 bit. Çoğu kişiye soruyorum ekran kartları daha alt seviye ama onlarda sıkıntı olmuyor. Ama ram miktarları 6 gb üzeri. Bellek read olamadı çözümlerini internetten araştırdım aynısını uyguladım ama nafile, aynı hatayı almaya devam.

Ana kart ve ram sıfır almasam daha uyguna gelir. Sizce değermi fazla para bağlamak istemiyorumda.

Anakart ve RAM değişirseniz, büyük ihtimal işlemci de değişir. O yüzden daha fazla masrafa girersiniz, daha iyi bir ekran kartı alırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz bence. Ama işlemci eski, şöyle bir 1150 chipset takılsa PC kendine gelir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…