muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 13 Şubat 2024 #1 Şu an sistemimde 9800 GT var DirectX sürümü 10 olduğu için birçok yeni nesil oyunda uyumsuzluk sorunları söz konusu oluyor. Yakın bir zamanda GTX 750 satın aldım muhtemel yarın elime geçer. Sorum şu: Darboğaz sorunu olur mu?
Şu an sistemimde 9800 GT var DirectX sürümü 10 olduğu için birçok yeni nesil oyunda uyumsuzluk sorunları söz konusu oluyor. Yakın bir zamanda GTX 750 satın aldım muhtemel yarın elime geçer. Sorum şu: Darboğaz sorunu olur mu?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #2 muhammetsc dedi: Şu an sistemimde 9800 GT var DirectX sürümü 10 olduğu için birçok yeni nesil oyunda uyumsuzluk sorunları söz konusu oluyor. Yakın bir zamanda GTX 750 satın aldım muhtemel yarın elime geçer. Sorum şu: Darboğaz sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hissedecek derecede olmaz.
muhammetsc dedi: Şu an sistemimde 9800 GT var DirectX sürümü 10 olduğu için birçok yeni nesil oyunda uyumsuzluk sorunları söz konusu oluyor. Yakın bir zamanda GTX 750 satın aldım muhtemel yarın elime geçer. Sorum şu: Darboğaz sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hissedecek derecede olmaz.