Q8300 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

R7 240 sadece daha yeni ve Dx sürümü güncel olduğu için tercih edilebilir gibi duruyor. Ama neticede çöp bir kart olduğu inkâr edilemez bir gerçektir. Ayrıca Q9xx serisine geçsende işlemciler arası çok uçuk performans farkı olmadığı için pek birşey değişmeyebilir. Bence en mantıklısı anakart değiştirip ram takviyesi yapmak.

Hocam şu anki RAM ve işlemci ile güzel FPS alırsam RAM'i artırmam ama baktım 45-50 alıyor anakart değişip 8'e çıkartırım ayrı olarak Q9400 almak istememin sebebi bütçem.

Bütçenizi biraz daha arttırıp Q9550 alın 10-12 FPS daha fazla alırsınız anakartı değiştirip 8 GB RAM alırsanız drop girmez.

Her türlü RAM'dan performans artar diyosunuz hocam.

Her türlü RAM'dan performans artar diyosunuz hocam.
Anakartı değiştirip AM3 sisteme geçebilirsiniz. Ben yakın zamanda AM3 sisteme geçtim. Hatta 6 çekirdekli işlemciyi Q8300 fiyatına da aldım diyebilirim.
Hocam o zaman RAM'imin destekleyieceği güzel 2. el 100-150 TL anakart önerir misiniz?
Senin şimdiki anakartın DDR2 mi ? 3 mü ?

Anakartı değiştirip AM3 sisteme geçebilirsiniz. Ben yakın zamanda AM3 sisteme geçtim. Hatta 6 çekirdekli işlemciyi Q8300 fiyatına da aldım diyebilirim.

Senin şimdiki anakartın DDR2 mi ? 3 mü ?
2 Hocam.

Elinizdeki anakartı ram ile birlikte satıp biraz ekleme ile güzel bir DDR3 anakart almanızı tavsiye ederim. DDR3 2 ye daha güncel sayılır. Size tavsiyem AM3 anakart alıp sistemi o şekilde upgrade etmeniz.

Elinizdeki anakartı RAM ile birlikte satıp biraz ekleme ile güzel bir DDR3 anakart almanızı tavsiye ederim. DDR3 2'ye daha güncel sayılır. Size tavsiyem AM3 anakart alıp sistemi o şekilde upgrade etmeniz.

Tamamdır hocam eyvallah varsa 2. el 100-150 TL civarı anakart öneriniz link atabilirsiniz incelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…