Q8300 sistem Windows başlıyor deyip kendini yeniden başlatıyor ve format USB'sini görmüyor

alitokus05

Hectopat
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
Hp 250gb-WD 500GB 7200rpm
Ekran kartı
Nvidia gtx 750
Anakart
Pegatron 2a84h
İşlemci
İntel core quad 2 8300
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 SP1 yazılımına sahip bir bilgisayarım var. Bilgisayarım ilkte Ethernet kablosunu görmemeye başlayınca bugün Windows 10'a geri döneyim dedim format USB'mi oluşturdum. Ancak şimdi bilgisayarı açtığımda Windows başlatılıyor diyor mouse işareti çıkıyor ancak hemen kendini yeniden başlatıyor. Güvenli modu başlangıç onarmayı komut istemiyle güvenli kodu vesaire her şeyi denememe rağmen PC yeniden başlıyor.

PC;
  • Pegatron 2A84H anakart
  • RAM: 4 GB
  • İşlemci: Intel Core Quad 2 Q8300
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 750
  • SSD: HP 250GB (modeli aklımda değil)
  • HDD: 500 GB WD 7200 RPM

Bilgisayarım eski ancak oyun için değil gündelik işlerim için kullanıyorum. Bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim. İyi günler dilerim.

Merhaba arkadaşlar, Windows 7 SP1 yazılımına sahip bir bilgisayarım var. Bilgisayarım ilkte Ethernet kablosunu görmemeye başlayınca bugün Windows 10'a geri döneyim dedim format USB'mi oluşturdum. Ancak şimdi bilgisayarı açtığımda Windows başlatılıyor diyor mouse işareti çıkıyor ancak hemen kendini yeniden başlatıyor. Güvenli modu başlangıç onarmayı komut istemiyle güvenli kodu vesaire her şeyi denememe rağmen PC yeniden başlıyor.

PC;
  • Pegatron 2A84h anakart.
  • RAM: 4 GB.
  • İşlemci: Intel Core Quad 2 Q8300.
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 750.
  • SSD: HP 250GB (modeli aklımda değil)
  • HDD: 500 GB WD 7200 RPM.

Bilgisayarım eski ancak oyun için değil gündelik işlerim için kullanıyorum. Bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim. İyi günler dilerim.

Chkdsk C: /f yap disk hata onarım yap CMD'yi açıp sistem dosyaları hasar görmüs onarman gerek sonra kurulum USB'si ile ön yükleme ayarlarını kontrol et videodaki gibi sorunsa cözüm basit video izle uygula.
Not: Videodaki CD boot yazmana gerek yok nasıl olsa flash bellekten yapacaksın 1 adet DVD -r kurulum DVD'si hazırlamanı öneririm kalıcı veri kaydı ile daha basit sorun flash bellek RAW dönüsebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı