Q8300 sistem Zula oynatır mı?

Oynayan oynamayan herkes yorum yapmış, rahat oynarsınız kasmadan. Ben Intel Celeron 847 ile 30 FPS oynuyorum, siz 60 FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Merhabalar, sistemim şu şekildedir:
  • Quad Core Q8300.
  • 8 GB 4+4 Kingston DDR3 1333 MHz.
  • Intel G41 Express Intel 4 series chipset family: 1695 MB.
Sizce Zula oynatır mı kasma olmadan?

Oynatır dostum Zula'nın optimizasyon i iyi zaten kasmaz garfikleri orta da kullan.

Oynayan oynamayan herkes yorum yapmış, rahat oynarsınız kasmadan. Ben Intel Celeron 847 ile 30 FPS oynuyorum, siz 60 FPS alırsınız diye düşünüyorum.
O işlemcinin içindeki ekran kartı Intel GMA'dan güçlü. Siz 30FPS alıyorsanız bu arkadaş 15FPS alır. Tabi siz yüksek ayarlarda alıyorsanız.

Oynatabilir. Ekran kartı alırsanız Valorant, CS:GO oynayabilirsiniz yüksek FPS alarak.

O işlemcinin içindeki ekran kartı Intel GMA'dan güçlü. Siz 30FPS alıyorsanız bu arkadaş 15FPS alır. Tabi siz yüksek ayarlarda alıyorsanız.
Minimum ayarlarda alıyorum, ama Intel Celeron 847 arkadaşın işlemcisinden daha kötü, yani benden daha fazla FPS alır diye düşünmüştüm, nasıl daha az alabilir ki?

Intel Pentium E5700.
2 GB DDR2 RAM.
512MB 128 Bit ekran kartı ile Zula da kaç FPS alırım.

Merhabalar, sistemim şu şekildedir:
  • Quad Core Q8300.
  • 8 GB 4+4 Kingston DDR3 1333 MHz.
  • Intel G41 Express Intel 4 series chipset family: 1695 MB.
Sizce Zula oynatır mı kasma olmadan?

Minimum ayarlarda oynatır RAM'in yüksek hem. Ekran kartın ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…