Evet, yeni bir ekran kartına ihtiyacım var ve hemen bunu bulmak için Technopat'a yöneldim. Hangi ekran kartını önerirsiniz? ben şu an 1GB 256 Bit bir ekran kartı kullanıyorum. İnternette ikinci el bir Sapphire R7 370 buldum, sizce iyi midir? Acer Veriton M480G anakartım var ve bir de 8 GB RAM'im var.
Diyorsan sıfır olsun garanti olsun, GT 1030 bakabilirsin. 2.el'de daha iyi seçenekler bulunmakta. Örneğin 750 Tİ, GTX 660 gibi. PSU kaç W? Marka modeli nedir biliyor musun?
Sıfır kartlar çok pahalı. Eski ve güçlü kartlar fazla elektrik tükettiği için madenciler tarafından istenmiyor. O türlü kartları takip edebilirsin 2. el satışlarda. PSU'ya da dikkat ederek tabii.
Diyorsan sıfır olsun garanti olsun, GT 1030 bakabilirsin. 2.el'de daha iyi seçenekler bulunmakta. Örneğin 750 Ti, GTX 660 gibi. PSU kaç W? Marka modeli nedir biliyor musun?
Rahatça GTX 660 takılabilir. 2.el kartlar bakınız. Biraz araştırayım Sahibinden linki atayım sana. Elden mi alacaksın yoksa GeT ilanı ile mi? Eğer elden alacaksan şehir söyler misin.
İlla Ankara'dan almana gerek yok. GeT ilanı ile internetten alışveriş yapıyormuş gibi alabilirsin. Bu sistemle anakart ve işlemci aldım sorun yaşamadım. Şunları buldum:
Msı Nvidia 2gb Gt1030 2g Lp Oc Gddr5 64 Bit Hdmı D arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.