Q8300 sisteme ekran kartı önerisi

Merhaba, bilgisayarıma ekran kartı alacağım. Eski ekran kartın NVIDIA GeForce 9800 GT. İşi bilen kişiler yardımcı olabilir mi? Ben fazla anlamıyorum.

• Intel Core 2 Quad CPU Q8300 2.50 GHz.
  • Kingston 6 GB RAM.
  • 32 Bit işlemci (şu an 32 ama ekran kartı gelince 64'e çevireceğim.)
  • Gigabyte GA-G41MT-ES2l.
  • Poem FPS-G35F8 350W.
İkinci el de olur sıfır da. Ama ikinci el almayı düşünüyorum.

Söylemeyi unutmuşum. Oyun amaçlı kullanacağım.

Son düzenleme:
rx 460 tavsiye ederim 1030 ve rx 550 de olabilir.
Bende de Q8400 işlemci vardı güzel işlemci

O bütçeye r7 240 bulursun sadece
İkinci elden mi bulabilirim ?
@Akif Hocam merhaba. Ekran kartı önerilerinde sizin bir kaç yorumunuzu gördüm. Bu işte bilgilisiniz sanırım. Yardımcı olabilir misiniz bana ? 450 TL'ye ikinci el bir ekran kartı almak istiyorum. Ne almamı önerirsiniz ? İleride küçük bir ihtimal olsa da bütçemi 550 yapabilirim. 550 olursa ne almamı önerirsiniz ? Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Bilgisayar parçalarım yukarıda.

Son düzenleme:
550tl çıkarsan hd7850 bulursan direk al rx550 güçlü bir karttır gtx750ti ve rx460 hemen hemen eş değerdir

Şu an en güncelde GT 1030 bulunabilir o bütçede.
Oyun için en iyisi bu mudur ? Dediğim gibi konu hakkında pek bilgim yok ondan dolayı bir soru sormak istiyorum. GTX serisi oyun için üretilmedi mi ? GT serisi iş için değil mi ? Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum. Neden GTX değil de GT önerdiniz ?
Şu an en güncelde GT 1030 bulunabilir o bütçede.
Bide önerdiğiniz ekran kartının markası Nvidia olandan mı önerdiniz yoksa MSI olandan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…