Murat Bayram Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2015 #1 Merhaba Technopat Ailesi. Son 1-2 haftadır Hackintosh videoları izliyorum. Ayrıca OS X görünüm bakımından çok seviyorum ve bunu kendi emektar bilgisayarıma kurmak istiyorum. Özellikleri şöyle; Gigabayte G41MT-ES2L Anakart AMD HD %%/= Ekran Kartı Intel Core 2 Quad Q8300 İşlemci 2 GB Ram (Sömestrda yeni ram almayı düşünüyorum) OS X'in kurulumu için ne gerekiyor? Sistemim uyumlu mu ve nasıl kuracağım hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Technopat Ailesi. Son 1-2 haftadır Hackintosh videoları izliyorum. Ayrıca OS X görünüm bakımından çok seviyorum ve bunu kendi emektar bilgisayarıma kurmak istiyorum. Özellikleri şöyle; Gigabayte G41MT-ES2L Anakart AMD HD %%/= Ekran Kartı Intel Core 2 Quad Q8300 İşlemci 2 GB Ram (Sömestrda yeni ram almayı düşünüyorum) OS X'in kurulumu için ne gerekiyor? Sistemim uyumlu mu ve nasıl kuracağım hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2015 #2 Kurabilirsin. Şu rehberi incele: [Başarılı Kurulum] El Capitan⎪HP Pavilion Intel Q8300 GT630
Murat Bayram Hectopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2016 #3 Teşekkürler sistemi kurdum stabil çalışıyor