3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Mayıs 2021 #11 BeleşciBabo dedi: İlk cevap veren hocam 40-50 dedi? Genişletmek için tıkla... Her cevap doğru olacak diye bir şey yok hocam. O adam kendi tahminini söyledi, ben sizin sisteminizin bir benzeri ile oynadım ve aldığım FPS değerlerini paylaştım.
BeleşciBabo dedi: İlk cevap veren hocam 40-50 dedi? Genişletmek için tıkla... Her cevap doğru olacak diye bir şey yok hocam. O adam kendi tahminini söyledi, ben sizin sisteminizin bir benzeri ile oynadım ve aldığım FPS değerlerini paylaştım.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.737 Makaleler 3 Çözümler 59 8 Mayıs 2021 #12 BeleşciBabo dedi: Hocam CS:GO'da 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... RAM'i 8 yapmadığınız sürece, 60'a yakınlaşmanız zor.
BeleşciBabo dedi: Hocam CS:GO'da 60 alır mıyım? Genişletmek için tıkla... RAM'i 8 yapmadığınız sürece, 60'a yakınlaşmanız zor.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #13 emircanunlts dedi: CS:GO'da fazla FPS verip, Valorant'da nasıl daha az verebiliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Valorant'da animasyonlar fazla hocam.
emircanunlts dedi: CS:GO'da fazla FPS verip, Valorant'da nasıl daha az verebiliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Valorant'da animasyonlar fazla hocam.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.737 Makaleler 3 Çözümler 59 8 Mayıs 2021 #14 BeleşciBabo dedi: Valorant'da animasyonlar fazla hocam. Genişletmek için tıkla... CS:GO daha büyük haritaya ve daha gelişmiş grafiğe sahip. Tam tersi olması gerek. Valorant 4 GB RAM ile oynanabilir ama CS:GO zor.
BeleşciBabo dedi: Valorant'da animasyonlar fazla hocam. Genişletmek için tıkla... CS:GO daha büyük haritaya ve daha gelişmiş grafiğe sahip. Tam tersi olması gerek. Valorant 4 GB RAM ile oynanabilir ama CS:GO zor.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 8 Mayıs 2021 #15 Konu kapandı mı? bide burada ryzen 5 2600. @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu kapandı mı? bide burada ryzen 5 2600. @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Mayıs 2021 #16 General Pong Krell dedi: Konu kapandı mı? @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamın açıklamada verdiği özelliklere bakın ve arkadaşın özelliklerine bakın, bir orantısızlık oluyor değil mi?
General Pong Krell dedi: Konu kapandı mı? @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adamın açıklamada verdiği özelliklere bakın ve arkadaşın özelliklerine bakın, bir orantısızlık oluyor değil mi?
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 8 Mayıs 2021 #17 emircanunlts dedi: CS:GO'da fazla FPS verip, Valorant'da nasıl daha az verebiliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın optimizasyonu berbat.
emircanunlts dedi: CS:GO'da fazla FPS verip, Valorant'da nasıl daha az verebiliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Valorant'ın optimizasyonu berbat.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #18 General Pong Krell dedi: Konu kapandı mı? Bir de burada Ryzen 5 2600. @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben her şey en düşük ayarla 800x600 oynayacağım kaç FPS alırım?
General Pong Krell dedi: Konu kapandı mı? Bir de burada Ryzen 5 2600. @377660 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben her şey en düşük ayarla 800x600 oynayacağım kaç FPS alırım?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 8 Mayıs 2021 #19 Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. BeleşciBabo dedi: Hocam ben her şey en düşük ayarla 800x600 oynayacağım kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Çok iyi performans olmasa da oynarsın.
Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. BeleşciBabo dedi: Hocam ben her şey en düşük ayarla 800x600 oynayacağım kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Çok iyi performans olmasa da oynarsın.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #20 General Pong Krell dedi: Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. Genişletmek için tıkla... Hocam herşey en düşükte olacak ama 800x600. General Pong Krell dedi: Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. Çok iyi performans olmasa da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alırım hocam?
General Pong Krell dedi: Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. Genişletmek için tıkla... Hocam herşey en düşükte olacak ama 800x600. General Pong Krell dedi: Evet açıklamadaki sistem daha iyi, bu demek oluyor ki arkadaş daha da düşük FPS alacak. Çok iyi performans olmasa da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alırım hocam?