sheltonzane01
Hectopat
Daha fazla
Intel Core 2 Quad Q8300 2.50GHz 4 çekirdekli işlemci,
HP IPIEL-LA model 4 adet DDR2 slotlu, 8Gb DDR2 bellek destekli anakart,
Kingston 2Gb 667MHz DDR2 bellek,
Sapphire X1550 256Mb 64Bit PCI-E ekran kartı,
Seagate Barracuda 160GB SATA II harddisk,
HP marka güç kaynağı
HP Compaq minitower kasa,
Kasada çalışmayan bir yanı yoktur. Ayrı olarak HP tarafından kasa içine hoparlör entegre edilmiştir ve makul düzeyde ses çıkışı sağlamaktadır. Kasaya hoparlör bağlamadan kasa içindekini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kasanın sıfırdan farkı yoktur aşırı temiz ve kusuru olmayan bir kasadır. İç kısmında 10cm lık egzoz fanı mevcuttur. Ön panelde kart okuyucusu, 3 adet USB2.0 portu ve ses çıkışları mevcuttur. Hepsi çalışır haldedir.
FİYAT: 275TL
Pazarlık ve Takas düşünmüyorum.
NOT: Eğer ki yazımdan dolayı ceza yersem profil resmimdeki numaradan bana ulaşabilirsiniz.
HP IPIEL-LA model 4 adet DDR2 slotlu, 8Gb DDR2 bellek destekli anakart,
Kingston 2Gb 667MHz DDR2 bellek,
Sapphire X1550 256Mb 64Bit PCI-E ekran kartı,
Seagate Barracuda 160GB SATA II harddisk,
HP marka güç kaynağı
HP Compaq minitower kasa,
Kasada çalışmayan bir yanı yoktur. Ayrı olarak HP tarafından kasa içine hoparlör entegre edilmiştir ve makul düzeyde ses çıkışı sağlamaktadır. Kasaya hoparlör bağlamadan kasa içindekini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kasanın sıfırdan farkı yoktur aşırı temiz ve kusuru olmayan bir kasadır. İç kısmında 10cm lık egzoz fanı mevcuttur. Ön panelde kart okuyucusu, 3 adet USB2.0 portu ve ses çıkışları mevcuttur. Hepsi çalışır haldedir.
FİYAT: 275TL
Pazarlık ve Takas düşünmüyorum.
NOT: Eğer ki yazımdan dolayı ceza yersem profil resmimdeki numaradan bana ulaşabilirsiniz.