Q8300 ve GTX 1050 Ti uyumu

Makaleler
35
Yer
Slytherin
Daha fazla  
Kardeşimin bilgisayarı için soruyorum. Aşağıdaki sisteme sahip:
  • Core 2 Quad Q8300.
  • 9800GT (arızalı)
  • 2x2 DDR3 RAM.
  • ASRock G41C-GS.
Monitörünün çözünürlüğü de 1440X944. diğer bileşenleri belirtmeme gerek olduğunu sanmıyorum. GTA III, Undertale ve CS:GO oynuyor. Sistemi kaldıracak gibi olursa da GTA V oynamayı planlıyor. Ekran kartı arızalı olduğu için değiştirmeyi düşünüyoruz, 600 TL bütçe var. Dolayısıyla ikinci el bakıyoruz. Bana 1050 Ti ile darboğazın alasını yapacak gibi geliyor fakat sizin görüşlerinizi de almak istedim.

Onun dışında dediğim gibi 600 TL'ye (biraz aşılabilir) ikinci el bu bilgisayar için yükseltme öneriniz varsa dinlerim.

Son düzenleme:
  • Core 2 Quad Q8300.
  • 9800GT (arızalı)
  • 2x2 DDR3 RAM.
  • ASRock G41C-GS.
Monitörünün çözünürlüğü de 1440X944. diğer bileşenleri belirtmeme gerek olduğunu sanmıyorum. GTA III, undertale ve CS:GO oynuyor. Sistemi kaldıracak gibi olursa da GTA V oynamayı planlıyor. Ekran kartı arızalı olduğu için değiştirmeyi düşünüyoruz, 600 TL bütçe var. Dolayısıyla ikinci el bakıyoruz. Bana 1050 Ti ile darboğazın alasını yapacak gibi geliyor fakat sizin görüşlerinizi de almak istedim.

Onun dışında dediğim gibi 600 TL'ye (biraz aşılabilir) ikinci el bu bilgisayar için yükseltme öneriniz varsa dinlerim.
Ortalama darboğaz yüzdesi pc-builds.com'a göre 68.53%.

RX 460 ve RAM alın. Sonra da SSD alın.
SSD'si var zaten. RX460 aklımda teşekkür ederim.
500 TL'ye 750 Ti veya RX 460 bulunabilirse kalan bütçeye de ekstra 4 GB RAM alınabilir, ama yine de bu şekilde GTA V gibi oyunlarda az da olsa drop yeme olasılığı var, ayrıca aşırı grafik takıntısı yoksa R7 240/250 modelleri de düşünülebilir.
Grafik takıntısı yok. Oyunu oynamak istiyor sadece o kadar. Öneriniz için teşekkür ederim.

• Core 2 Quad Q8300.
  • 9800GT (arızalı)
  • 2x2 DDR3 RAM.
  • ASRock G41C-GS.
Monitörünün çözünürlüğü de 1440X944. diğer bileşenleri belirtmeme gerek olduğunu sanmıyorum. GTA III, Undertale ve CS:GO oynuyor. Sistemi kaldıracak gibi olursa da GTA V oynamayı planlıyor. Ekran kartı arızalı olduğu için değiştirmeyi düşünüyoruz, 600 TL bütçe var. Dolayısıyla ikinci el bakıyoruz. Bana 1050 Ti ile darboğazın alasını yapacak gibi geliyor fakat sizin görüşlerinizi de almak istedim.

1050 Ti darboğaz yapar. RX460 yanına E5450 veya RAM alın GTA V keyifle oynanmaz 4 GB RAM'le maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı