Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #1 İşlemcim çok ısınıyor ve bilgisayarımın değerleri nasıldır? Herhangi bir bir problem vb var mı LoL'de düşük FPS alıyorum. R7 240 Q8300. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-09-02 at 14.22.33.jpeg 194,9 KB · Görüntüleme: 77
İşlemcim çok ısınıyor ve bilgisayarımın değerleri nasıldır? Herhangi bir bir problem vb var mı LoL'de düşük FPS alıyorum. R7 240 Q8300.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #2 Termal macun sürdünüzmü sürdüyseniz dışarımı kaçtı ?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #3 oguzhnsrmn dedi: Termal macun sürdünüzmü sürdüyseniz dışarımı kaçtı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkma yok.
oguzhnsrmn dedi: Termal macun sürdünüzmü sürdüyseniz dışarımı kaçtı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkma yok.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #4 Erens.06 dedi: Hayır çıkma yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir termal macun kullandınız ?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #5 oguzhnsrmn dedi: Nasıl bir termal macun kullandınız? Genişletmek için tıkla... Cooler Master.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #6 Erens.06 dedi: Cooler Master. Genişletmek için tıkla... Stok fanmı kullanıyorsunuz ?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #7 oguzhnsrmn dedi: Stok fanmı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet stok fan tırnakları kırılmıştı yeni tırnak aldım taktım iyice anakarta eski derece değişen bir şey yok maalsef.
oguzhnsrmn dedi: Stok fanmı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet stok fan tırnakları kırılmıştı yeni tırnak aldım taktım iyice anakarta eski derece değişen bir şey yok maalsef.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #8 Erens.06 dedi: Evet stok fan tırnakları kırılmıştı yeni tırnak aldım taktım iyice anakarta eski derece değişen bir şey yok maalsef. Genişletmek için tıkla... Hocam kule tipi fan almanızı öneririm mutlaka çok ısınıyor işlemciniz. Snowman - 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan - CPU Fan Fiyatları ve Özellikleri
Erens.06 dedi: Evet stok fan tırnakları kırılmıştı yeni tırnak aldım taktım iyice anakarta eski derece değişen bir şey yok maalsef. Genişletmek için tıkla... Hocam kule tipi fan almanızı öneririm mutlaka çok ısınıyor işlemciniz. Snowman - 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cooler Fan - CPU Fan Fiyatları ve Özellikleri
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #9 oguzhnsrmn dedi: Hocam kule tipi fan almanızı öneririm mutlaka çok ısınıyor işlemciniz. Genişletmek için tıkla... Böyle kullansak problem olur mu acaba ya da başka yapabileceğim bir şey yok mu?
oguzhnsrmn dedi: Hocam kule tipi fan almanızı öneririm mutlaka çok ısınıyor işlemciniz. Genişletmek için tıkla... Böyle kullansak problem olur mu acaba ya da başka yapabileceğim bir şey yok mu?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #10 Erens.06 dedi: Böyle kullansak problem olur mu acaba ya da başka yapabileceğim bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Tabikide problem olur 99 derece hiç bir işlemci için normal değildir hocam sucukmu pişirceksiniz?
Erens.06 dedi: Böyle kullansak problem olur mu acaba ya da başka yapabileceğim bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Tabikide problem olur 99 derece hiç bir işlemci için normal değildir hocam sucukmu pişirceksiniz?