Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #11 oguzhnsrmn dedi: Tabii ki de problem olur 99 derece hiçbir işlemci için normal değildir hocam sucukmu pişirceksiniz? Genişletmek için tıkla... Of ne yapacagım bilemiyorum artık.
oguzhnsrmn dedi: Tabii ki de problem olur 99 derece hiçbir işlemci için normal değildir hocam sucukmu pişirceksiniz? Genişletmek için tıkla... Of ne yapacagım bilemiyorum artık.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #12 bu FPS değerlerini hangi ayarlar ve çözünürlükte alıyorsunuz?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #13 Rambo Okan Güler dedi: Bu FPS değerlerini hangi ayarlar ve çözünürlükte alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli.
Rambo Okan Güler dedi: Bu FPS değerlerini hangi ayarlar ve çözünürlükte alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #14 Erens.06 dedi: Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... O işlemciye overclock yapılıyormu bilmiyorum ama yaptınızmı?
Erens.06 dedi: Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... O işlemciye overclock yapılıyormu bilmiyorum ama yaptınızmı?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #15 oguzhnsrmn dedi: O işlemciye overclock yapılıyor mu bilmiyorum ama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım.
oguzhnsrmn dedi: O işlemciye overclock yapılıyor mu bilmiyorum ama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #16 Erens.06 dedi: Hayır yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arada sırada bizim evede getirin ısınalım biraz diyecek birşey bulamıyorum.
Erens.06 dedi: Hayır yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam arada sırada bizim evede getirin ısınalım biraz diyecek birşey bulamıyorum.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #17 Erens.06 dedi: Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... Kasayı ve işlemci fanını temizleyip termal macun yenilerseniz performansın artacağını düşünüyorum. Zira işlemci inanılmaz ısınıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel mi peki?
Erens.06 dedi: Orta yüksek 1366X768 ve TF'lerde aramda 50-60. Sihirdar vadisi bayağı düşüyor normalde böyle olmaması gerekli. Genişletmek için tıkla... Kasayı ve işlemci fanını temizleyip termal macun yenilerseniz performansın artacağını düşünüyorum. Zira işlemci inanılmaz ısınıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel mi peki?
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #18 oguzhnsrmn dedi: Hocam arada sırada bizim evede getirin ısınalım biraz diyecek bir şey bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hahhahah vallahi oda da yatılmıyor sıcaktan ne yapacağım bilmiyorum artık. Rambo Okan Güler dedi: Kasayı ve işlemci fanını temizleyip termal macun yenilerseniz performansın artacağını düşünüyorum. Zira işlemci inanılmaz ısınıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel mi peki? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı güncel.
oguzhnsrmn dedi: Hocam arada sırada bizim evede getirin ısınalım biraz diyecek bir şey bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hahhahah vallahi oda da yatılmıyor sıcaktan ne yapacağım bilmiyorum artık. Rambo Okan Güler dedi: Kasayı ve işlemci fanını temizleyip termal macun yenilerseniz performansın artacağını düşünüyorum. Zira işlemci inanılmaz ısınıyor. Ekran kartı sürücüsü güncel mi peki? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı güncel.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #19 Erens.06 dedi: Hahhahah vallahi oda da yatılmıyor sıcaktan ne yapacağım bilmiyorum artık. Evet ekran kartı güncel. Genişletmek için tıkla... Bence makul bir fiyata satıp üstüne para ekleyip yeni sistem alınız.
Erens.06 dedi: Hahhahah vallahi oda da yatılmıyor sıcaktan ne yapacağım bilmiyorum artık. Evet ekran kartı güncel. Genişletmek için tıkla... Bence makul bir fiyata satıp üstüne para ekleyip yeni sistem alınız.
Erens.06 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #20 oguzhnsrmn dedi: Bence makul bir fiyata satıp üstüne para ekleyip yeni sistem alınız. Genişletmek için tıkla... Neyse artık böyle devam edeceğiz bir şekilde canım çok sıkıldı bu duruma şu an yazarken 99 derece.
oguzhnsrmn dedi: Bence makul bir fiyata satıp üstüne para ekleyip yeni sistem alınız. Genişletmek için tıkla... Neyse artık böyle devam edeceğiz bir şekilde canım çok sıkıldı bu duruma şu an yazarken 99 derece.