Q8300 ve R7 250'nin Oyun Performansı

kingfurkan

Hectopat
  • Windows 7 64 bit
  • R7 250 2GB Ekran Kartı
  • 6GB RAM
  • Q8300 İşlemci
Sistem bu şekilde, hangi oyunları oynayabilirim? Özellikle GTA 5 ve Fifa 16 gibi oyunlar oynanır mı?

GTA 5'i 720p çözünürlükte medium-low ayarlarda rahat açabilirsiniz. Fifa 16 için de aynı şey geçerli. Fakat giriş seviyesi bir ekran kartı olduğu için pek fazla performans beklemeyin.

Yorumun için çok teşekkür ederim fps tarzında da birkaç oyun önerisi yaparsan çok mutlu olurum

Selamlar herkese,
Nasıl konu açılır bulamadım. Buradan yazıyorum mahsuru yoksa. Bana da yardım eder misiniz?

4000 TL' yi geçmeyecek şekilde Oyun PC' si toplamaya çalışıyorum.
Şimdilik Sadece İşlemcide karar kılabildim.

Ana kart
İşlemci
Ekran Kartı
Öncelikle ve özellikle bu üçüne ileriye dönük yatırım yapmak istiyorum. Şimdilik sadece İşlemciye karar kılabildim. O da; İntel skylake İ5 6600K 3.5 ghz 6mb 1151 modeli.

Skylake işlemcileri destekleyen çok pahalı olmayan bir ana karta ihtiyacım var. Bu hangi marka/model bir ana kart olabilir?
Ekran kartı tavsiyeniz neler olabilir. Bu kadar. Aslında sadece Ana kart ve Ekran kartında yardıma ihtiyacım var. Özellikle ileriye dönük Ana kart konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bütün parçalara karar verdiğimde yarın satın alacağım bu arada. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…