Q8300 Windows 10'a geçilmeli mi?

Arkadaşlar PC özlliklerimden ötürü Windows 8.1 kullanmaktayım, memnun olmama rağmen güncellik ve tasarımı yüzünden Windows 10'a geçmek istiyorum ama geçsem mi bilmiyorum. Oyun performansı vs. nasıl etkilenir bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

PC özelliklerim:
  • ATI Radeon HD 4800 series 1GB.
  • Q8300 Intel 2.50GHz 4 çekirdek.
  • 6 GB RAM DDR3 1333MHz.
  • 500GB HDD (240GB SSD takacağım)

Şu anlık MB Warband oynuyorum modlu sonradan belki CIV 5 veya düşük sistemli oyunlar yükleyebilirim.

Beklerken saçların ağarır. SSD al o zaman görürsün ne kadar rahatlayacağını.

Hayatında hiç SSD kullanmamışsın demek ki. Klasörler arasında gezerken yaşadığın anlık donmalar ya da gecikmeler SSD'de yok olacak. Aldığın zaman farkı görürsün. Geçmek istiyorsan yine geç.

HDD kullanıyorsanız geçmenizi önermem. Yine de geçmek istiyorsanız geçebilirsiniz, bilgisayar ilk açıldığında 5 dakika gibi bir süre diskte işlem yapar sonrasında durar. Ara sıra Windows Güvenliği, Update gibi hizmetler çalışır bu sırada sistem yavaşlar. HDD'ye daha fazla program indirince Windows 10 aşırı geç kendine geliyor bunuda belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…