Karakuz10 Hectopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 67 13 Nisan 2021 #11 Huseyindmar3 dedi: Alt kısımlara doğru inip dikkatini çeken bir şey var mı ona bakar mısın farklı bir dosya ismi farklı bir vb. Genişletmek için tıkla... Yok vallaha hep Windows'un kendi şeyleri var. Taptic dedi: Anca yetiyordur. Çok eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... eski işlemci bu işlemcimden daha kötü ama bu bu kadar kullanmıyodu Yakın zamanda format atarım teşekkürler cevaplarınız için Son düzenleme: 13 Nisan 2021
Huseyindmar3 dedi: Alt kısımlara doğru inip dikkatini çeken bir şey var mı ona bakar mısın farklı bir dosya ismi farklı bir vb. Genişletmek için tıkla... Yok vallaha hep Windows'un kendi şeyleri var. Taptic dedi: Anca yetiyordur. Çok eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... eski işlemci bu işlemcimden daha kötü ama bu bu kadar kullanmıyodu Yakın zamanda format atarım teşekkürler cevaplarınız için
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 Taptic dedi: Anca yetiyordur. Çok eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Ben Q8300 kullanıyordum Google Chrome'da işlemci kullanımı bayağı düşüktü. Belki, Opera işlemci kullanan bir tarayıcı olabilir.
Taptic dedi: Anca yetiyordur. Çok eski bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Ben Q8300 kullanıyordum Google Chrome'da işlemci kullanımı bayağı düşüktü. Belki, Opera işlemci kullanan bir tarayıcı olabilir.