Çözüldü Q8400 GTX 950 sistem Half-Life FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
Ekran kartı
Nvidia Geforce Gtx 950
Anakart
-
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Quad Cpu Q8400 @2.66GHz 2.67GHz
Başlıkta yazdığım gibi oyun çok kasıyor ve bir şey yapamıyorum. Yani oynanmıyor. Bilgisayarla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
V-Sync kapalı.
Sanırım sorun çözüldü Half-Life'yi D diske değil de C diske kurunca kasma azaldı. Çalışırsa yazarım.
Evet sorunu çözdüm D diskte SSD vardı ondan kaynaklı sanırım C diske kurunca düzeldi.
Oyun artık kasmıyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
NVIDIA denetim masasını açıp veya GPU-Z'den veya bilgisayarın grafik bağdaştırıcısı özelliklerinden bakabilirsiniz sürücü sürümüne.

Darboğaz var da Half-Life'ta da darboğazdan dolayı FPS düşüşü olacağını sanmıyorum.

Hocam haklısınız fakat ekran kartı kullanılmıyor bile darboğazdan kasıtlı işlemci ise ofis işlemcisi şu an bende kullandığımdan biliyorum rezil ve çok kötü bir işlemci.

Eskiden böyle değildi. Oyunu çok rahat oynuyordum bugün bilgisayarı açtım Half-Life girdim bozuldu bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…