Q8400 HD4300/4500 sistem Windows 10'dan, performans için Windows 7'e düşürülmeli mi?

zeurax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sistem özelliklerim şu şekilde; (çok eski).
500 GB hard diskim var.
Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 7'ye geçmeli miyim? Eğer geçersem FPS artışı olur mu? Bilgisayar hızlanır mı?
Driver yüklerken sorun yaşar mıyım? (Ekran kartı driverim internette yok o yüzden Windows'un bulup indirmesi lazım güncelleyebilir mi?)
İnternet kablosu için herhangi bir driver indirmem gerekli mi?

ii.png

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir Intel Core 2 Quad işlemci ve sınırlı RAM kapasitesiyle çalışan bir sisteme Windows 7 veya Windows 10'un 32 Bit sürümü uygun olabilir. Bu sürümler, daha düşük sistem gereksinimlerine sahiptir ve donanımınızla daha iyi uyum sağlayabilir. Ancak, Windows 7'nin desteği 2020 yılında sona erdiği için güvenlik güncellemeleri ve destek konusunda kısıtlamalar olabilir. Windows 10, daha güncel bir işletim sistemi olduğu için daha fazla güncelleme ve destek alabilirsiniz.

Eski bir Intel Core 2 Quad işlemci ve sınırlı RAM kapasitesiyle çalışan bir sisteme Windows 7 veya Windows 10'un 32 Bit sürümü uygun olabilir. Bu sürümler, daha düşük sistem gereksinimlerine sahiptir ve donanımınızla daha iyi uyum sağlayabilir. Ancak, Windows 7'nin desteği 2020 yılında sona erdiği için güvenlik güncellemeleri ve destek konusunda kısıtlamalar olabilir. Windows 10, daha güncel bir işletim sistemi olduğu için daha fazla güncelleme ve destek alabilirsiniz.
Hız artışı olur mu peki. Siz hangisini önerirsiniz.

Ekran kartı driverim internette yok
64 bit Windows 7: https://dl.driverpack.io/driverpack...D-FORCED-ProDuo-7x64-16.101.1711.1004-drp.zip
İnternet kablosu için herhangi bir driver indirmem gerekli mi?
Ethernet sürücüsü yüklemelisin. Windows otomatik de bulabilir. Ne olur ne olmaz sürüyü yedeklemende yarar var.
Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce Windows 7'ye geçmeli miyim? Eğer geçersem FPS artışı olur mu? Bilgisayar hızlanır mı?
Hızlanır, her türlü. Hangi oyunları oynarsın?

64 Bit Windows 7: https://dl.driverpack.io/driverpack...D-FORCED-ProDuo-7x64-16.101.1711.1004-drp.zip

Ethernet sürücüsü yüklemelisin. Windows otomatik de bulabilir. Ne olur ne olmaz sürüyü yedeklemende yarar var.

Hızlanır, her türlü. Hangi oyunları oynarsın?

CS:GO LoL MTA falan.

Hocam aynı ekran kartı bende de var. Windows 7'ye desteğide var. Eğer isterseniz link burda. Windows 10'a da yükleniyor ben kullanıyorum.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı