S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemimi belirteyim; *ECS G41T-M7 v1.1 Anakart *6GB DDR3 1333Mhz RAM *Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 Ghz 4 Çekirdek İşlemci *250W PSU Arkadaşlar bu sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 800 lira nasıl bir şey önerirsiniz? GTX 1050 alsam darboğaz yapar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2018
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemimi belirteyim; *ECS G41T-M7 v1.1 Anakart *6GB DDR3 1333Mhz RAM *Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 Ghz 4 Çekirdek İşlemci *250W PSU Arkadaşlar bu sisteme ekran kartı almayı düşünüyorum. Bütçem 800 lira nasıl bir şey önerirsiniz? GTX 1050 alsam darboğaz yapar mı?
DangeriousHD Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 345 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #2 SalihcanGülsen dedi: GTX 1050 alsam darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet darboğaz yapıcaktır ve güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşatıcaktır.
SalihcanGülsen dedi: GTX 1050 alsam darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Evet darboğaz yapıcaktır ve güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşatıcaktır.
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #3 DangeriousHD dedi: Evet darboğaz yapıcaktır ve güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşatıcaktır. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını zaten değiştireceğim de GTX 1050 ti değil 1050 düşündüm youtube'dan oyun testlerini izledim pek darboğaz yapar gibi durmuyor ama.
DangeriousHD dedi: Evet darboğaz yapıcaktır ve güç kaynağı konusunda sıkıntı yaşatıcaktır. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağını zaten değiştireceğim de GTX 1050 ti değil 1050 düşündüm youtube'dan oyun testlerini izledim pek darboğaz yapar gibi durmuyor ama.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 16 Nisan 2018 #4 Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur.
Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur.
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #5 Silinen üye dedi: Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağından dolayı mı yaşarım? Yani işlemcim bu kartı besleyebilir mi?
Silinen üye dedi: Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağından dolayı mı yaşarım? Yani işlemcim bu kartı besleyebilir mi?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 16 Nisan 2018 #6 SalihcanGülsen dedi: Silinen üye dedi: Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağından dolayı mı yaşarım? Yani işlemcim bu kartı besleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Besleyemez.
SalihcanGülsen dedi: Silinen üye dedi: Ciddi oranda darbogaz sorunu yaşarsiniz. Güc kaynaginizi mutlaka değistirin. Yeni kartin kül olmasi yazik olur. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağından dolayı mı yaşarım? Yani işlemcim bu kartı besleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Besleyemez.
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #7 Bu sisteme masraf yapmaktansa, yeni bir sistem toplayın.
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #8 Xsparrow dedi: Bu sisteme masraf yapmaktansa, yeni bir sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef GTX 750 ti alsam nasıl olur?
Xsparrow dedi: Bu sisteme masraf yapmaktansa, yeni bir sistem toplayın. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef GTX 750 ti alsam nasıl olur?
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #9 Şu kadar FPS alırsınız demek doğru olmaz. Konu ile ilgili internette videolar mevcut.
S SalihcanGülsen Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #10 Xsparrow dedi: Şu kadar FPS alırsınız demek doğru olmaz. Konu ile ilgili internette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Biliyorum internette mevcut ancak benim işlemcimle denemiyorlar benim işlemcim gtx 750 ti besleyebilir mi acaba?
Xsparrow dedi: Şu kadar FPS alırsınız demek doğru olmaz. Konu ile ilgili internette videolar mevcut. Genişletmek için tıkla... Biliyorum internette mevcut ancak benim işlemcimle denemiyorlar benim işlemcim gtx 750 ti besleyebilir mi acaba?