Samet_Ege85 Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Ben işlemci alacağım. Bir de 6 GB RAM yapmak istiyorum. Mümkün mü? İşlemci uyumlu mu? Söylerseniz sevinirim.
Ben işlemci alacağım. Bir de 6 GB RAM yapmak istiyorum. Mümkün mü? İşlemci uyumlu mu? Söylerseniz sevinirim.
KS KS Samet_Ege85 Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 Umut 77 dedi: Yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Konu dışına çıkıyoruz ikimiz de ceza yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Konu başlığını nasıl yapayım ben yeniyim. Artı 0 Eksi
Umut 77 dedi: Yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Konu dışına çıkıyoruz ikimiz de ceza yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Konu başlığını nasıl yapayım ben yeniyim.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #12 Samet_Ege85 dedi: Konu başlığını nasıl yapayım ben yeniyim. Genişletmek için tıkla... (?) TL bütçeye uygun anakart, işlemci ve RAM önerisi. Başlığı bu şekil yapabilirsiniz. (?) yerine bütçenizi belirtirsiniz. Artı 0 Eksi
Samet_Ege85 dedi: Konu başlığını nasıl yapayım ben yeniyim. Genişletmek için tıkla... (?) TL bütçeye uygun anakart, işlemci ve RAM önerisi. Başlığı bu şekil yapabilirsiniz. (?) yerine bütçenizi belirtirsiniz.
KS KS Samet_Ege85 Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 Umut 77 dedi: (?) TL bütçeye uygun anakart, işlemci ve RAM önerisi. Başlığı bu şekil yapabilirsiniz. (?) yerine bütçenizi belirtirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Umut 77 dedi: (?) TL bütçeye uygun anakart, işlemci ve RAM önerisi. Başlığı bu şekil yapabilirsiniz. (?) yerine bütçenizi belirtirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler