Q8400 ve R7 240 sisteme 400W PSU yeter mi?

Yiğitcan_35

Hectopat
Daha fazla  
Eski sistemimde bir takım değişikliler yapacağım ama PSU'nun yeterliliğinden emin olamadım. Sistemim şu arkadaşlar;
  • İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8400 (Takılmadı ama takılacak)
  • RAM: 3 adet Toplam 6 GB Kingston DDR2 Ram (Eklenecek.)
  • Ekran Kartı: Msi AMD Radeon R7 240 2G DDR3 128 Bit
  • Anakart: Asus P5B
  • PSU: Aerocool VX 400 (12V Kanalından 324 W veriyor)
Arkadaşlar BIOS güncel değil. Anakartın BIOS'u bozuk. En son sürümü indirip Windows üzerinden BIOS'u güncelleyeceğim. Belki ileride beyaz aydınlatma LED takabilirim. Önde kart okuyucu ve DVD okuyucu var. PSU yeterli midir? Bir de CS:GO oyunundan tahmininize dayalı olarak orta ayarlarda kaç FPS alırım? Teşekkür ederim.

Güç kaynağı fazlasıyla yeter. 400W ile G4560 ve RX460 beslenebiliyor içiniz rahat olsun.

CS:GO ise yüksekte 60 fps'e yakın alabilirsiniz.

Peki bozuk olan Bios'um düzelir mi? Bios'a girince hiç bir şekilde ne mouse ne klavye çalışmıyor.Format dahi atamıyorum.Bir bilgisayarcı abi bana Bios'a giremiyorsan WinFlash indirip Asus'un sitesinden en son Bios'u ona atıp flash belleğe kaydedip Windows üzerinden güncelle demişti.Olur mu acaba? Bios'um düzelir mi ayrıca onboard ses özelliğini kullanamıyorum ordan kapanmış olabilir mi? Teşekkürler İnşallah düzelir Bios'um da işlemciyi takabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…