Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 7 Kasım 2021 #11 Falsey dedi: Aliexpress gibi siteler güvenli midir hocam? Intel Q9550 gibi işlemciyi 150 TL'ye satıyorlar. 50TL üstü vergi gelmezse tamamım. Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı. Satıcı tanınmışsa ve aldığı geri bildirimler olumluysa güvenlidir.
Falsey dedi: Aliexpress gibi siteler güvenli midir hocam? Intel Q9550 gibi işlemciyi 150 TL'ye satıyorlar. 50TL üstü vergi gelmezse tamamım. Genişletmek için tıkla... Satıcıya bağlı. Satıcı tanınmışsa ve aldığı geri bildirimler olumluysa güvenlidir.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 7 Kasım 2021 #12 Walter H. White dedi: Satıcıya bağlı. Satıcı tanınmışsa ve aldığı geri bildirimler olumluysa güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten aldım. Satıcı 500'den fazla aynı işlemciyi satmış ve gayet güzel yorumlar vardı. Bende aldım. Umarım anakartım destekler.
Walter H. White dedi: Satıcıya bağlı. Satıcı tanınmışsa ve aldığı geri bildirimler olumluysa güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Aliexpress'ten aldım. Satıcı 500'den fazla aynı işlemciyi satmış ve gayet güzel yorumlar vardı. Bende aldım. Umarım anakartım destekler.