D def fırrr Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 9 1 Eylül 2021 #1 Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2l Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021
Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2l Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 5 Yer Toronto 1 Eylül 2021 #2 Hocam biosla ilgili olabilir bu bip sesi. Artı 0 Eksi
KS KS D def fırrr Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 9 1 Eylül 2021 #3 Maddoxkkm dedi: Hocam biosla ilgili olabilir bu bip sesi. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazim peki? Artı 0 Eksi
Maddoxkkm dedi: Hocam biosla ilgili olabilir bu bip sesi. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazim peki?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.039 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 1 Eylül 2021 #4 def fırrr dedi: Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2l Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç tane tam olarak bip sesi çıkıyor, ona göre yorumlayacağım. Artı 0 Eksi
def fırrr dedi: Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2l Sorun bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç tane tam olarak bip sesi çıkıyor, ona göre yorumlayacağım.
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #5 Bende bu sorun RAM'den kaynaklanmıştı. Çıkartıp taktım düzeldi. Sizde PSU'dan da kaynaklanıyor olabilir. BIOS pilini çıkartıp takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bende bu sorun RAM'den kaynaklanmıştı. Çıkartıp taktım düzeldi. Sizde PSU'dan da kaynaklanıyor olabilir. BIOS pilini çıkartıp takmayı deneyin.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.039 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 1 Eylül 2021 #6 Arkadaşlar, her bip sesinin ayrı anlamı vardır. Sizde RAM der, bazınızda CMOS pili. O yüzden kendi yaşadığınız olayı kendinize saklayın. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, her bip sesinin ayrı anlamı vardır. Sizde RAM der, bazınızda CMOS pili. O yüzden kendi yaşadığınız olayı kendinize saklayın.
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #7 KojiroHyuga04 dedi: Arkadaşlar, her bip sesinin ayrı anlamı vardır. Sizde RAM der, bazınızda CMOS pili. O yüzden kendi yaşadığınız olayı kendinize saklayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker denedim en son RAM'lerde çözüm buldum arkadaşa da o yüzden BIOS pili vs. Önerdim hocam. Çözümü bulana kadar tek tek denemesinden ne gibi zarar gelebilir ki? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Arkadaşlar, her bip sesinin ayrı anlamı vardır. Sizde RAM der, bazınızda CMOS pili. O yüzden kendi yaşadığınız olayı kendinize saklayın. Genişletmek için tıkla... Hepsini teker teker denedim en son RAM'lerde çözüm buldum arkadaşa da o yüzden BIOS pili vs. Önerdim hocam. Çözümü bulana kadar tek tek denemesinden ne gibi zarar gelebilir ki?
KS KS D def fırrr Decapat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 9 1 Eylül 2021 #8 KojiroHyuga04 dedi: Kaç tane tam olarak bip sesi çıkıyor, ona göre yorumlayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani saymadim bir bakayim. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Kaç tane tam olarak bip sesi çıkıyor, ona göre yorumlayacağım. Genişletmek için tıkla... Yani saymadim bir bakayim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.039 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 1 Eylül 2021 #9 Onu saymanız lazım, sıklığı çok fazla. Açıkçası pek anlaşılmıyor. Başlayıp bitip, tekrar aynı döngüye girerken orada kaç tane duyulduğu önemli. Artı 0 Eksi
Onu saymanız lazım, sıklığı çok fazla. Açıkçası pek anlaşılmıyor. Başlayıp bitip, tekrar aynı döngüye girerken orada kaç tane duyulduğu önemli.
ParastyleV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 1.504 Çözümler 31 1 Eylül 2021 #10 Ekran kartını söküp açar mısın bir de? sesin gelip gelmemesi durumuna göre hatalı parçayı tespit etmemize yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Ekran kartını söküp açar mısın bir de? sesin gelip gelmemesi durumuna göre hatalı parçayı tespit etmemize yardımcı olur.