Q9300 ile GTX 1050 darboğaz yapar mı?

prolavita26

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Quad-Core Q9300 2.5 GHz işlemcim, 400W PSU, 4+2 6 GB DDR3 1033 MHz RAM ve G41MXE-K anarkartım var. Ve gelelim felakete, ekran kartım hala Nvidia 9800GT 1GB 256BİT. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Güncel oyunlarda darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi rica ediyorum. Ultra-high takıntım yok. Kasmadan 30 FPS altına düşmesin kafi. Kafamda Asus Strix 1050 2 GB modeli var. Darboğaz yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
O ve ona denk işlemcilerin 1060 a kadar desteklediğini duymuştum. Ancak yine de işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olacaktır. 1-2 yıl içinde yeni sistem toplar yada laptop alırsan o ekran kartı çöp olur(2. el gtx 650 tarzı kartlardan alabilirsin, geçici bir süreliğine idare eder.). Ancak o sistemle daha çok idare etmen gerekirse o ekran kartını alman daha doğru olacaktır.

Gtx1050 almak yerine bütçen az ise gtx750ti ile darboğaz yaşamadan oynayabilirsin ve bütçe açısından rahatlarsın veya 2.el gt1030 aero alabilirsin gtx1050 ile darboğaz yaşarsın ama yinede sen bilirsin gtx750 veya gt1030 bütçeye göre uygun bi kart oyniyacağın oyunlarda iyi FPS farkı yaşarsın

Bu işlemci için en tepe ekran kartı GTX 750 Ti kartıdır daha fazlası darboğaz oluşturur. 1050 alırsanız %20-30 gibi bir değerde darboğaz yaşayacağınızı düşünüyorum.
O ve ona denk işlemcilerin 1060'a kadar desteklediğini duymuştum.

Çok uçmayalım o işlemcinin en fazla kaldırabileceği ekran kartı GTX 750 Ti'dır nereden duyduysanız yanlış duymuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…