Q9300 sistem için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
1700

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar, daha önceden i7 3770K / RX 550 sistemim vardı. Ancak dandik bir PSU kullanmam sebebiyle anakartım ve ekran kartım yandı. Bu sebepten ötürü daha zayıf bir sisteme geçtim.

Şu anki sistemimde Q9300 ve GT 710 var ama Valorant (70-90 FPS)dan başka bir oyun oynayamıyorum. Ekran kartına (+75 mv, +350 Core clock, + 250 Memory clock) OC yapıyorum ve ETS 2'ye giriyorum en düşük ayarlarda 45-60 arası alıyorum ancak 30-40 dk sonra stabilite bozuluyor ve oyundan atıyor.

Üniversiteye geçtiğimde (11. sınıfım) kendime daha iyi bir sistem alacağım ama artık baydı. Beni 2 sene daha idare edecek bir ekran kartı almak istiyorum.
Q9300 ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önermiş olduğum ekran kartı darboğaz yapar ancak ileriye dönük olur, şimdi gelirler fiyatları 2000'e varan GT 1030 falan önerirler benim tavsiyem budur. (İkinci el ekran kartı önermiyorum)

Ekran kartı

Önermiş olduğum ekran kartı darboğaz yapar ancak ileriye dönük olur, şimdi gelirler fiyatları 2000'e varan GT 1030 falan önerirler benim tavsiyem budur. (İkinci el ekran kartı önermiyorum)

Ekran kartı

Bende ikinci el almayacağım zaten ancak 2500 lira bütçemi aşıyor daha ucuz bir şeyler var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…