Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Cihazım; İşlemci: Quad Core Q9300. Ekran kartı: AMD HD 6570 2 GB. RAM: 2x2 4 GB DDR2. PSU: 460W Anakart: ASUS P5KPL-AM SE. SSD: 120GB HDD: 2x250GB 7200RPM. Sizce hangi macOS sürümünü kullanmalıyım ve rica etsem o sürümün kurulum videosunu atar mısınız?
Cihazım; İşlemci: Quad Core Q9300. Ekran kartı: AMD HD 6570 2 GB. RAM: 2x2 4 GB DDR2. PSU: 460W Anakart: ASUS P5KPL-AM SE. SSD: 120GB HDD: 2x250GB 7200RPM. Sizce hangi macOS sürümünü kullanmalıyım ve rica etsem o sürümün kurulum videosunu atar mısınız?
lavanta Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 965 Çözümler 3 Yer Ankara 7 Nisan 2021 #2 Dün ben de bakmıştım meraktan. Bende de Q9300 var. Anladığım kadarıyla bu işlemci Hackintosh'ta desteklenmiyor. Mac'taki durumu bilmiyorum.
Dün ben de bakmıştım meraktan. Bende de Q9300 var. Anladığım kadarıyla bu işlemci Hackintosh'ta desteklenmiyor. Mac'taki durumu bilmiyorum.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #3 Q9300 desteklemesi lazım ben öyle hatırlıyorum.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 cagancandas dedi: Q9300 desteklemesi lazım ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ya hangi sürüm?
cagancandas dedi: Q9300 desteklemesi lazım ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ya hangi sürüm?
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #5 Sierra destekler diye düşünüyorum. Ama ekran kartını tanıtamayabilirsin.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #6 cagancandas dedi: Sierra destekler diye düşünüyorum. Ama ekran kartını tanıtamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama onboard ekran kartım yok.
cagancandas dedi: Sierra destekler diye düşünüyorum. Ama ekran kartını tanıtamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama onboard ekran kartım yok.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 7 Nisan 2021 #7 High Sierra deneyin. Kartı VGA kullanıyorsanız daha eski sürümleri. Clover deneyin, OpenCore değil.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 tristessehivernale dedi: High Sierra deneyin. Kartı VGA kullanıyorsanız daha eski sürümleri. Clover deneyin, OpenCore değil. Genişletmek için tıkla... HDMI to VGA kullanmaktayım. Bir de kurulum videosu atabilir misiniz?
tristessehivernale dedi: High Sierra deneyin. Kartı VGA kullanıyorsanız daha eski sürümleri. Clover deneyin, OpenCore değil. Genişletmek için tıkla... HDMI to VGA kullanmaktayım. Bir de kurulum videosu atabilir misiniz?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 7 Nisan 2021 #9 Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz.
Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #10 tristessehivernale dedi: Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ofisten çıkıp evde deneyince cevap olarak işaretleyeceğim soru sormak için. İyi günler. tristessehivernale dedi: Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB satın almadım. Harici HDD'yi kullanarak Boot edebilir miyim @tristessehivernale? Harici HDD'yi USB gibi kullanarak Boot edebilir miyim?
tristessehivernale dedi: Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ofisten çıkıp evde deneyince cevap olarak işaretleyeceğim soru sormak için. İyi günler. tristessehivernale dedi: Bu video Clover Mojave kurulumu içermekte. High Sierra arasında fark yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dönüştürücü sorun çıkarabilir, o yüzden daha alt sürümlere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... USB satın almadım. Harici HDD'yi kullanarak Boot edebilir miyim @tristessehivernale? Harici HDD'yi USB gibi kullanarak Boot edebilir miyim?