Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #21 Yiğit Gençer dedi: Resimdeki sorunu çözme için indirirken oturum aç. Genişletmek için tıkla... O sorunu çözdüm , peki dediğimi nasıl yapabilirim ? Write yazısı çıkmıyor. Anakartım eski secure boot yok bir problem olur mu ?
Yiğit Gençer dedi: Resimdeki sorunu çözme için indirirken oturum aç. Genişletmek için tıkla... O sorunu çözdüm , peki dediğimi nasıl yapabilirim ? Write yazısı çıkmıyor. Anakartım eski secure boot yok bir problem olur mu ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.183 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #22 Yazdırırken mi? Yazdırmak için kullandığın aracı yönetici olarak çalıştırıp dene. Secure boot olmaması sorun olabilirde, olmayabilirde denemek gerek.
Yazdırırken mi? Yazdırmak için kullandığın aracı yönetici olarak çalıştırıp dene. Secure boot olmaması sorun olabilirde, olmayabilirde denemek gerek.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #23 claus dedi: Yazdırırken mi? Yazdırmak için kullandığın aracı yönetici olarak çalıştırıp dene. Secure boot olmaması sorun olabilirde, olmayabilirde denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Başlata basamıyorum.
claus dedi: Yazdırırken mi? Yazdırmak için kullandığın aracı yönetici olarak çalıştırıp dene. Secure boot olmaması sorun olabilirde, olmayabilirde denemek gerek. Genişletmek için tıkla... Başlata basamıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.183 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #24 Orada yazdıracağın diski seçmemişsin ondan dolayı. Ayrıca Win32 disk imager kullansan daha iyi.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #25 claus dedi: Orada yazdıracağın diski seçmemişsin ondan dolayı. Ayrıca Win32 disk imager kullansan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Başka hiçbir şeye basamıyorum.
claus dedi: Orada yazdıracağın diski seçmemişsin ondan dolayı. Ayrıca Win32 disk imager kullansan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Başka hiçbir şeye basamıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.183 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #26 Dediğim araç ile denedin mi?
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #27 Yüklenmiyor.