Q9400 GTS 250 512MB sistem CS:GO oynatır mı?

tugaycevikx

Kilopat
GTS 250 512MB ekran kartı alacağım, satıcıdıan GPU stress fotoğraflarını istedim. Bunları yolladı. Ben pek anlamıyorum ama bakar mısınız resimlere. Bir de bu ekran kartı Q9400 işlemi ile CS:GO oynayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 11.jpg
    177,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 22.jpg
    164,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
GTS 250, 9500GT'den çok daha güçlü. Ama ikiside çok eski kartlar. Son 5-6 senede çıkmış olan oyunların çoğunu oynatmaz GTS 250.

GTS 250, 9500GT'den çok daha güçlü. Ama ikisi de çok eski kartlar. Son 5-6 senede çıkmış olan oyunların çoğunu oynatmaz GTS 250.

Oynayacağım oyunlar belli zaten CS:GO, LOL, Payday falan bu oyunları kaldırsa yeter benim için
GTS 250, 9500GT'den çok daha güçlü. Ama ikisi de çok eski kartlar. Son 5-6 senede çıkmış olan oyunların çoğunu oynatmaz GTS 250.

Ama ekran kartı testleri sahte gibi duruyor kendi sitesindekiyle eşleşmiyor 512MB olduğundan olabilir mi acaba? Bir bakar mısınız

Farklı bir test yapmasını isteyin. Eski bir FurMark testi yapmış olabilir. Ayrıca 512MB VRAM dediğiniz oyunlarda yeterli.

Arkadaşa testi canlı yaptırdım ama ama eski bir FurMark derken ne demek istediniz

Arkadaşın FurMark'ı daha eski bir sürüm veya internetten baktığınız değerler daha eski bir sürümden olabilir. Yeni sürümlerde çoğunlukla değer hesaplamaları değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…