Q9400, GTX 470 için yeterli mi?

EnesOzdogan62

Hectopat
Daha fazla  
Sistem;

Ekran kartımı değiştireceğim. Bugün elime Asus GTX 470 ekran kartı geçecek. Benim ekran kartımdan daha iyi olduğu için onu kullanacağım fakat işlemcim darboğaz yapar mı, yapmaz mı emin değilim.
Q9400 için GTX 750 Ti, GTX 960 falan öneriyolardı fakat bir sitede %15'den az ufak bir darboğaz yapacak, FPS kaybına neden olacaktır demişler. Sizce darboğaz yapar mı?

İşlemciyi OC yapmalı mıyım? Eğer gerekiyor ise yardım istiyorum. Anakarımın modelini yazdım, BIOS'uma bakarak beni yönlendirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem;
Ekran kartımı değiştireceğim. Bugün elime Asus GTX 470 ekran kartı geçecek. Benim ekran kartımdan daha iyi olduğu için onu kullanacağım fakat işlemcim darboğaz yapar mı, yapmaz mı emin değilim.
Q9400 için GTX 750 Ti, GTX 960 falan öneriyolardı fakat bir sitede %15'den az ufak bir darboğaz yapacak, FPS kaybına neden olacaktır demişler. Sizce darboğaz yapar mı?

İşlemciyi OC yapmalı mıyım? Eğer gerekiyor ise yardım istiyorum. Anakarımın modelini yazdım, BIOS'uma bakarak beni yönlendirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Yeterlidir.
GTX 470 günümüz için çok geride kaldı Darboğazı azaltmak için grafik ayarlarını yükseltirseniz gözle görülür bir değerde darboğaz azalacaktır 750 Tİ bile sınırda şuan da.

Sistem;

Hiçbir sıkıntı olmaz daha güçlü bir kart bile takabilirsiniz. Fakat power yenilemeniz gerekebilir.

ayarlarıda yükseltse işlemci ağırlıklı oyunlarda %50 darbağoz yapacaktır.quad serisi için gtx 750 ti olabilir en fazla.
GTX470 750Ti dan daha mı yüksek GTX 750 Ti kaldıran bir CPU 470 de nasıl darboğaz yapar 470 de %50 darboğaz yapan bir CPU bırak 750 Ti da darboğazı oyun oynatmaz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı