650 TL'ye adamla anlaştım. Sizce alınır mı, F/P iyi midir? LoL, CS:GO, Fortnite vb. spor oyunları orta ayarda rahat açabilir mi? Adam Fortnite yüksekte 60 FPS dedi.
Not: Elden alacağım.
650 TL'ye adamla anlaştım. Sizce alınır mı, F/P iyi midir? LoL, CS:GO, Fortnite vb. spor oyunları orta ayarda rahat açabilir mi? Adam Fortnite yüksekte 60 FPS dedi.
Not: Elden alacağım. Eki Görüntüle 319831
Fiyata göre iyi ama darboğaz sorun olur mu bilemem. Parayı vermeden önce adamla birlikte test edin MSI afterburner üzerinden gpu kullanımına bakın. İnşallah faydasını görürsünüz. Bir de kaç gb ram desteklediğini sorun
Bahsettiğin oyunlarda yüksek ayarlarda bile çok rahat oynarsın. 560Ti iyi bir kart. Q9400 işlemci ile de darboğaz yapacağını sanmıyorum. Doların günümüzdeki seviyesini düşününce Lol, CS:Go vb. gibi oyunlar için bu sistemler şuan bence çok mantıklı.
Bahsettiğin oyunlarda yüksek ayarlarda bile çok rahat oynarsın. 560Ti iyi bir kart. Q9400 işlemci ile de darboğaz yapacağını sanmıyorum. Doların günümüzdeki seviyesini düşününce Lol, CS:Go vb. gibi oyunlar için bu sistemler şuan bence çok mantıklı.
Bence de böyle sistemler mantıklı. Ben de dedim ekran kartı değişeyim bütün sistemi değiştirdim işlemci uymadı şu bu derken hepsi değişti ekran kartı alacağım hd 7850. Yani bence de al bu sistemi ama önce bir dene oyunlarda adam deneme süresi versin ya da adamla dene nasıl performans veriyor psu'YA dikkat et. 400 watt olup 12v kanalına 15 amper verenlerde gördük. Benden söylemesi ona da bir bak derim ama zaten sıkıntı çıkmaz. Benden tavsiye hava akışını da güzel sağla yaz geliyor. Sıcaklık bile f/p düşürür hayırlı olsun alıcaksan.