1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #31 Elektrikci_Hasan dedi: @Cem Tibuk @1372653 GPU hariç diğer tüm bileşenlerin %100 olması sıkıntılı bir durumdur. Nereden öğrendiniz bilmiyorum ama işlemcinin son hızda çalışması ile yüzdelik olarak sonda çalışmasını karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Asıl sen bu yanlış bilgileri nereden öğrendin ben onu bilmiyorum, işlemcinin tam yük altındayken çalışmasının hiçbir dezavantajı ya da sisteme bir zararı yoktur, ısınsa bile sistem buna önlem alabilir zaten.
Elektrikci_Hasan dedi: @Cem Tibuk @1372653 GPU hariç diğer tüm bileşenlerin %100 olması sıkıntılı bir durumdur. Nereden öğrendiniz bilmiyorum ama işlemcinin son hızda çalışması ile yüzdelik olarak sonda çalışmasını karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Asıl sen bu yanlış bilgileri nereden öğrendin ben onu bilmiyorum, işlemcinin tam yük altındayken çalışmasının hiçbir dezavantajı ya da sisteme bir zararı yoktur, ısınsa bile sistem buna önlem alabilir zaten.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #32 Cem Tibuk dedi: Windows kurulumu sonrası default olarak %100 gelen ayarın gerçekten zararlı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an böyle zanneden birçok kişi var.
Cem Tibuk dedi: Windows kurulumu sonrası default olarak %100 gelen ayarın gerçekten zararlı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an böyle zanneden birçok kişi var.
alperen.ozkan Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 138 23 Haziran 2021 #33 Peki ne yapmam gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #34 alperen.ozkan dedi: Peki ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında bir kısıtlama olabilir, BIOS'u kontrol et.
alperen.ozkan dedi: Peki ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında bir kısıtlama olabilir, BIOS'u kontrol et.
alperen.ozkan Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 138 23 Haziran 2021 #35 1372653 dedi: BIOS ayarlarında bir kısıtlama olabilir, BIOS'u kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey mesela hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2021
1372653 dedi: BIOS ayarlarında bir kısıtlama olabilir, BIOS'u kontrol et. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey mesela hocam?
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #36 alperen.ozkan dedi: Nasıl bir şey mesela hocam? Genişletmek için tıkla... Her BIOS birbirinden farklı, mesela CPU'nun kullanımını kısıtlayan bir ayar var mı diye bakabilirsin, biraz dolaş BIOS'ta.
alperen.ozkan dedi: Nasıl bir şey mesela hocam? Genişletmek için tıkla... Her BIOS birbirinden farklı, mesela CPU'nun kullanımını kısıtlayan bir ayar var mı diye bakabilirsin, biraz dolaş BIOS'ta.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #37 CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta On Demand Clock Mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın.
CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta On Demand Clock Mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın.
alperen.ozkan Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 138 23 Haziran 2021 #38 imesu dedi: CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta on demand clock mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Eski BIOS yazıyor. imesu dedi: CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta on demand clock mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam yok öyle bir şey. Son düzenleme: 23 Haziran 2021
imesu dedi: CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta on demand clock mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Eski BIOS yazıyor. imesu dedi: CPU ayarlarını kurcala. BIOS'un UEFI mi? BIOS'ta on demand clock mod ile alakalı bir şey açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam yok öyle bir şey.
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 14 Aralık 2022 #39 alperen.ozkan dedi: Eski BIOS yazıyor. Baktım hocam yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba?
alperen.ozkan dedi: Eski BIOS yazıyor. Baktım hocam yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba?
alperen.ozkan Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 138 25 Aralık 2022 #40 anonimkurt dedi: Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok çözemedim sistemi yükselttim sattım yani o sistemi.
anonimkurt dedi: Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok çözemedim sistemi yükselttim sattım yani o sistemi.