EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Tam olarak ne yapmam gerektiğinden emin değilim, işlemcimi 2.66GHz'den 3GHz'ye yükseltmek istiyorum( Core 2 Quad Q9400) stok fan ve 300W PSU kullanıyorum sorun olur mu? Ve ne yapmam gerektiğinde yardımcı olabilecek birileri var mı?
Tam olarak ne yapmam gerektiğinden emin değilim, işlemcimi 2.66GHz'den 3GHz'ye yükseltmek istiyorum( Core 2 Quad Q9400) stok fan ve 300W PSU kullanıyorum sorun olur mu? Ve ne yapmam gerektiğinde yardımcı olabilecek birileri var mı?
cenkilgaz Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 229 Çözümler 2 Yer Mersin 31 Ağustos 2023 #2 İşlemcin overclock yapmaya uygun değil.
Valour Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 181 Çözümler 2 1 Eylül 2023 #3 Ben Q6600 işlemcime yapmıştım önceden. Voltajsız 2.4 GHz'den 2.9 GHz'e çıkarttım. BIOS ayarlarından yapılıyor. Voltaj vermeden yükseltebilirsin.
Ben Q6600 işlemcime yapmıştım önceden. Voltajsız 2.4 GHz'den 2.9 GHz'e çıkarttım. BIOS ayarlarından yapılıyor. Voltaj vermeden yükseltebilirsin.
EmirDiyeBiri Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Valour dedi: Ben Q6600 işlemcime yapmıştım önceden. Voltajsız 2.4 GHz'den 2.9 GHz'e çıkarttım. BIOS ayarlarından yapılıyor. Voltaj vermeden yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya işte sorun da orada, BIOS'a girdim tamam ama sonrasında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. cenkilgaz dedi: İşlemcin overclock yapmaya uygun değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? YouTube'da falan yapan birkaç kişi görmüştüm aslında. 3.6 -4GHz civarına çıkaran.
Valour dedi: Ben Q6600 işlemcime yapmıştım önceden. Voltajsız 2.4 GHz'den 2.9 GHz'e çıkarttım. BIOS ayarlarından yapılıyor. Voltaj vermeden yükseltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya işte sorun da orada, BIOS'a girdim tamam ama sonrasında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. cenkilgaz dedi: İşlemcin overclock yapmaya uygun değil. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? YouTube'da falan yapan birkaç kişi görmüştüm aslında. 3.6 -4GHz civarına çıkaran.