Q9400 Sistem RX 460'a Darboğaz Yapar Mı?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar DELL Optiplex 745 SFF (İnce ve küçük bir kasa) bilgisayarım vardı. Anakart 775 pin olduğu halde XEON işlemciler çalışmadığı için ben de Çin'den 50₺'ye Q9400 aldım. Türkiye'den de 2x4GB DDR2 Soğutuculu RAM'i 70₺'ye alarak güzel bir update yaptım. Kasa sadece Low Profile ve çıkış slotu tek slot olan ekran kartlarını kabul ediyor. Ben de MSİ RX 460 LP alacağım, darboğaz yapar mı?
Not: OC Değerleri;
•Q9400 @3.2GHZ
•2X4GB DDR2 RAM @900MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci 1050Ti bile kaldırır içiniz rahat olsun darboğaz konusunda. Fakat kasanın durumu işleri kötüleştirmiş. Kendiniz o kısmı büyütemez misiniz? Veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz.

O işlemci 1050Ti bile kaldırır içiniz rahat olsun darboğaz konusunda. Fakat kasanın durumu işleri kötüleştirmiş. Kendiniz o kısmı büyütemez misiniz? Veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz.
IMG_8199.JPG

Aslında yer 2 slot ama ekran kartı aşağı değil yukarı baktığı için sadece tek slot takılabiliyor.

Anakartı çıkarıp uzay montaj yapmayı deneyebilirsiniz. Sadece güç düğmesi kabloları bağlı olsa yeter düğme ile çalışabilir. Biraz zahmetli olacaktır ama oraya hiç bir ekran kartı sığmaz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı